Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Серпень » 13 » Багатодітна родина, що має шістнадцятеро дітей, взяла на виховання ще трьох
20:54
Багатодітна родина, що має шістнадцятеро дітей, взяла на виховання ще трьох

 

НАЙБІЛЬША  РОДИНА В УКРАЇНІ

 

 

 

       

        Багатодітна родина, що має шістнадцятеро

        дітей, взяла на виховання ще трьох

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сашка, Марійку та Павла подружжя Біруків із села Великий Олексин, що на Рівненщині, забрали зі школи-інтернату. І це попри те, що пані Оксана та її чоловік Олександр вже мають восьмеро рідних дітей, а ще стільки ж прийомних. Для України - це абсолютний рекорд, пише газета Експрес.

 

 

 

 

 

 

"Це дітки з однієї неблагополучної родини, - розповідає багатодітна мама. - Сашкові 12 років, Марійці - 10, а найменшенькому Павлові - 8. Їхня бабуся, яка дотепер опікувалася ними, ходить із нами в одну церкву. Вона попросила, щоб ми їх забрали".

 

 

 

 

 

 

Дітки хороші, чемні, старанні. Ходять до школи, добре навчаються, відвідують різні спортивні гуртки, вивчають іноземні мови. А ще вони веселі та співочі. У хаті гамірно. Чути дитячий галас і сміх. Нудьгувати батькам не доводиться. Адже дати раду всім одночасно непросто. Поки дружина на роботі, з малечею клопочеться батько Олександр. А діти віддячують родині за щоденну турботу любов'ю.

 

 

 

 

 

 

"Одного разу я лежала з дітьми в лор-відділенні. У палаті з нами були діти з притулку, - пригадує пані Оксана. - На серці стало боляче. Адже як можна залишити свою кровинку напризволяще? Приїхали в дитбудинок, до серця припав хлопчик. Він так лагідно горнувся до мене, називав мамою. Я сказала чоловікові, що хочу взяти його додому. На той час у нас вже було шестеро своїх діточок. Олександр усмiхнувся, мовляв, так я всiх до хати заберу. А наступного разу, коли знову прийшла в дитбудинок, зустрiла iншого хлопчика. Вiн сказав, що має братика. Це перші дітки, яких ми прийняли в родину, а згодом забрали ще двох хлопчиків".

 

Досі подружжя Біруків мешкало в трикімнатній квартирі. Коли ж стало тісно, житло продали й власними зусиллями звели будинок. Тут є все, щоб велика родина почувалася затишно - окремі спальні, вітальня, дитячий майданчик. Щоправда, немає у подружжя власної машини - буса, про який давно мріють. Скільки зверталися Біруки до можновладців - марно. Між тим, щодня малюків потрібно завозити та забирати зі школи, гуртків.

 

Із кухні линуть апетитні аромати. Час обідати. Батько кличе усіх за стіл, галаслива дітвора збирається докупи. Щоб нагодувати чималу родину, жартують, однієї каструлі замало.

 

"Збираємо до столу всіх гуртом, - ділиться Оксана Бірук. - Супи варимо в п'ятнадцятилітрових каструлях. Якщо це плов, голубці, то на столі має бути не менше як 35 літрів. А часом і того не вистачає!".

 

Бiруки кажуть, що їхнi дiти - найкращi. Допомагають у господарствi, тiшать батьків. А дехто вже має свою родину - донечка Елiна вийшла замiж за хлопця із великої сiм'ї, і в них уже двоє власних діточок.

 

Тож багатодітна родина Біруків задумалася над черговим розширенням родини. Оксана та Олександр кажуть, як дасть Бог, то візьмуть ще кількох. Адже що може бути краще за почуте: "Мамо, тато, ми вас любимо!".

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://expres.ua/news/2016/08/13/197832-bagatoditna-rodyna-maye-shistnadcyatero-ditey-vzyala-vyhovannya-troh

 

Переглядів: 727 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 12:37
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024