Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Серпень » 14 » Роменський район, що на Сумщині : рятувальники провели семінар з волонтерами Товариства Червоного Хреста України
22:38
Роменський район, що на Сумщині : рятувальники провели семінар з волонтерами Товариства Червоного Хреста України

 

СПІВПРАЦЯ  СТАНЕ  ТІСНІШОЮ

 

 

       

       Роменський район Сумської області:

       рятувальники провели семінар з волонтерами

       Товариства Червоного Хреста України

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У період з 11 по 12 серпня, у с. Гаї Роменського району, в рамках проведення Всеукраїнських навчань Товариства Червоного Хреста України, співробітники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області ознайомили  близько 100 волонтерів зі всієї країни із питаннями організації роботи штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

 

 

 

 

 

 

В лекційному залі Міжрегіонального центру швидкого реагування  ДСНС України (м. Ромни), начальник відділу реагування на надзвичайні ситуації обласного Управління полковник служби цивільного – Сергій Галат, перш за все довів присутнім інформацію про природно-техногенну ситуацію, що склалася на даний момент в державі.

 

 

 

 

 

 

 

В ході семінару було розглянуто алгоритм створення та діяльність штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, роз’яснено за якими критеріями визначається його керівник. Особливу увагу було зосереджено на функціонуванні пересувного пункту управління, на базі якого організовується робота штабу.

 

 

 

 

 

 

 

Захід проходив у формі діалогу в невимушеній та доброзичливій атмосфері. Присутні ділились досвідом щодо участі представників Товариства Червоного Хреста України  при  ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та проведення інформаційно-роз’язнювальної роботи серед населення. 

 

Учасникам заходу продемонстрували документальний відеофільм про діяльність оперативно-рятувальної служби Сумщини. По завершенню семінару волонтери та рятувальники обговорили питання подальшої співпраці.

 

 

 

Фото – прес - служби Управління ДСНС в Сумській області

За джерелом:

http://www.sumy.mns.gov.ua/news/2847.html

 

 

Переглядів: 640 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 03:29
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024