Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Серпень » 17 » Стартував запуск нової унікальної криптовалюти E-Dinar Coin
15:28
Стартував запуск нової унікальної криптовалюти E-Dinar Coin

 

ВАЛЮТА  МАЙБУТНЬОГО  

 

 

E-Dinar Coin - нова криптовалюта

з тисячолітньою історією, при допомозі

якої автори  мають наміри не лише отримати

комерційний зиск, але і допомогти людству

адаптуватися до змін клімату

 

 

 

 

 

 

 

Про це повідомліє інформагенство УНН.

 

Розробники EDС дотримуються стратегії екологічної свідомості і борються за чистоту навколишнього середовища. E-Dinar планує інвестувати в проекти, які поліпшать життя мільйонів людей: відтворення насаджень, програми по боротьбі із захворюваннями дихальних шляхів і забезпечення населення мегаполісів чистим повітрям, інновації в очищення води тощо.

 

P2P майданчик E-Dinar - автор нової амбітної криптовалюти E-Dinar Coin - розповів про особливості свого продукту, а також про етимологію назви, пов'язаної з назвою однієї з найдавніших валют світу.

 

Слово “динар” (араб. دينار) походить від денария, назви монети Римської імперії. Ця валюта має давню історію, а її коріння ростуть з часів написання Корану.

 

За переказами, на Сході завжди вважалося, що динари стануть головною світовою платіжною одиницею, в зв’язку з широким розповсюдженням по всьому світу.

 

В даний час Динар (Денар, Золотий динар, англ. Dinar) — національна грошова одиниця багатьох країн світу, в основному, арабського Сходу, Африки, Індійських і Азіатських країн, які об’єднані масштабної економікою.

 

Згодом монети перетворилися в електронні гроші. У минулому столітті безготівкові форми оплати стали надзвичайно популярними, особливо в країнах з розвиненою ринковою економікою.

 

Багато століть еволюції грошей втілилися в воістину унікальний продукт - E-Dinar Coin - криптовалюту нового покоління.

 

 

 

 

E-Dinar Coin або EDС (англ. Ecological decentralized cryptocurrency) - це екологічна децентралізована криптовалюта, амбітний проект відомого p2p-майданчика з однойменною назвою, який вже давно користується популярністю і налічує близько 180 000 учасників. Спільнота E-Dinar інвестує понад 10 млн дол. у створення нової криптовалюті, яка стане проривом в світі фінансів.

 

При розробці E-Dinar Coin були враховані недоліки існуючих криптовалют, тому дана валюта представляє готовий механізм для заміни фіатних грошей, схильних до інфляції, на відкриту модель blockchain.

 

З винаходом відкритої технології blockchain, багато прогресивних компаній перейшли на криптовалюту, але сама по собі криптовалюта - ще не запорука повної захищеності і стабільності, важливим фактором є її алгоритм.

 

E-Dinar Coin має математично продуману унікальну модель розвитку, тому спочатку може бути хорошою альтернативою будь-якій світовій валюті і системі фіатних грошей в цілому.

 

Суттєва перевага даної криптовалюти - обсяг премайнінга, який становить 2,5 млрд. Всього планується випустити рекордну кількість одиниць- 999 трлн протягом 33 років. Така кількість криптовалюти цілком забезпечить грошовий оборот всієї світової економіки і кожен бажаючий зможе використовувати її без будь-яких обмежень. При цьому, за прогнозами аналітиків, ціна нової криптовалюти може вирости до 1000 дол. або навіть більше.

 

Ще однією важливою перевагою E-Dinar Coin є мінімально можлива комісія за операції - 0,1 EDС, які будуть проводитися з рекордною швидкістю — всього 5 секунд на обробку блоку. Використання тимчасової площадки p2p забезпечить повну анонімність і децентралізацію, а також можливість конвертації EDС в будь-яку валюту без витрат.

 

Унікальна система нарахування бонусів користувачам, яка буде діяти за принципом “Delegated proof of stake” (англ. від частки). Кожний учасник, який має EDС на своєму рахунку, буде отримувати 0,65 % додаткових одиниць за біржові добу, а це майже 20 % в місяць. Також додаткові монети будуть нараховуватися по реферальній системі з 7 рівнів — це нововведення в сфері криптовалют було спеціально розроблено творцями E-Dinar Coin.

 

Офіційний запуск E-Dinar Coin було заплановано на 15 серпня 2016 року; прес-служба повідомить більш детальну інформацію на офіційному сайті E-Dinar або в спільнотах E-Dinar в соцмережах.

 

Промо-ролик нової криптовалюти можна подивитися на YouTube за посиланням - http://e-dinarcoin.com/

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://www.unn.com.ua/uk/news/1594974-e-dinar-coin-novaya-kriptovalyuta-s-tysyacheletney-istoriey

 

Переглядів: 623 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 20:55
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 2
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024