Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Серпень » 20 » У Тлумацькій ЦРЛ відкрили терапевтичне відділення, відремонтоване за участю Румунського Червоного Хреста
06:45
У Тлумацькій ЦРЛ відкрили терапевтичне відділення, відремонтоване за участю Румунського Червоного Хреста

 

ТУРБОТА  ПРО  ПАЦІЄНТІВ

 

       

       На Прикарпатті активно ведеться робота

       щодо реконструкції та відновлення

       інфраструктурних об’єктів соціальної сфери,

       в якій бере участь Червоний Хрест не лише

      України, але й сусідніх країн

 

 

 

 

 

 

 

 

Так, упродовж останніх років за рахунок коштів із обласного та місцевого бюджетів вдалося провести капітальні ремонти та реконструкції у кардіологічному відділенні Рогатинської ЦРЛ, дитячому центрі обласної психоневрологічної лікарні № 3, поліклініці Солотвинської РЛ та низці інших медичних закладах.

 

 

 

 

 

 

Великий обсяг робіт щодо оновлення лікарняних відділень зроблено і в Тлумацькій ЦРЛ. Свідченням цьому є капітально відремонтовані хірургічне та акушерсько-гінекологічне відділення лікарні, а наразі, у рамках відзначення 25-річчя незалежності України, й відкриття капітально-відремонтованого терапевтичного відділення (секції А).

 

 

 

 

 

 

З цієї нагоди на урочисту подію завітали заступник голови - керівник апарату облдержадміністрації Валерій Крецул, заступник голови обласної ради Сергій Басараб, народний депутат України Володимир Шкварилюк, голови РДА і районної ради Володимир Габурак та Василь Двояк, заступник директора департаменту охорони здоров'я ОДА Микола Стовбан, головний спеціаліст ДОЗ ОДА з терапії Лариса Боришкевич, представники духовенства та персонал лікарні.

 

 

 

 

 

 

Гості оглянули виконаний обсяг робіт та зазначили, що відтепер жителі району матимуть змогу отримувати якісне медичне обслуговування. 

 

 

 

 

 

 

Зазначалося, що терапевтичне відділення з року в рік забезпечує виконання основних показників діяльності і неодноразово визнавалося одним з кращих серед стаціонарних відділень центральної райлікарні.

 

 

 

 

 

 

На даний час у Тлумацькій ЦРЛ функціонує 60 терапевтичних ліжок для надання стаціонарної медичної допомоги дорослому населенню району.

 

За 6 місяців поточного року працівниками медустанови проліковано 1007 хворих, за аналогічний період 2015 року - 1034 хворих, а впродовж минулого року - 1875 осіб. Із них 71 відсоток становлять сільські жителі.

 

За словами головного лікаря Тлумацької ЦРЛ Івана Бойчука, на капітальний ремонт відділення освоєно понад 1 мільйон гривень. Окрім того, завдяки допомозі меценатів поновлено твердий інвентар, а це 12 ліжок із приліжковими тумбами та обладнання. Отримано функціональні ліжка та генератор медичного кисню завдяки гуманітарній допомозі від  Румунського Національного Товариства Червоного Хреста (філіал Марамуреш).

 

«На цьому роботи не завершуються, - додав керівник закладу. - Продовжується ремонт у хірургічному відділенні та секції Б терапевтичного відділення».

 

 

 

Фото –www.trkrai.com

За джерелом:

http://trkrai.com/?m0prm=2&showItem=21030

 

Переглядів: 658 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 09:05
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024