Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Серпень » 20 » Міжнародний молодіжний табір Червоного Хреста у с. Брюховичі біля Львова: День – 2
19:06
Міжнародний молодіжний табір Червоного Хреста у с. Брюховичі біля Львова: День – 2

 

СТАРТ  ВЗЯТО

 

     

     Сьогодні стартував Міжнародний молодіжний

     табір Червоного Хреста у с. Брюховичі біля

     Львова

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В цьогорічному таборі братимуть участь 42 волонтери Червоного Хреста з 6 європейських країн: Австрії, Болгарії, Грузії, Латвії, Німеччини, України.

 

 

 

 

З вітальним словом до присутніх звернувся господар заходу – голова Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Валентин Мойсеєнко.

 

 

 

 

Слово надається представнику Червоного Хреста Данії, координатору програм в Україні п. Мадсу Остергарду.

 

 

 

 

Від Національного Комітету Товариства Червоного Хреста України з вітальним словом до учасників звернувся Владислав Шелоков, завідувач відділу інформації та громадських зв'язків НК ТЧХУ.

 

 

 

 

 

Координатор молодіжного руху ТЧХ України Марина Кожедуб підготувала сценарій цього дійства англійською  мовою, яка є робочою у Таборі. Вона представила присутнім всі делегації, які прибули з шести країн Європи.

 

 

 

 

 

Першою була представлена делегація з Австрійського Червоного Хреста, який є спонсором і співорганізотором цього Табору.

 

 

 

 

Делегація з Німецького Червоного Хреста. Вона є представником Товариства, яке входить у число засновників МКЧХ.

 

 

 

 

 

Делегація Червоного Хреста Грузії. Знаменита тим, що вміє давати раду як під час землетрусів, так і під час збройних конфліктів. Вони мають велике число вимушених переселенців, з якими навчилися працювати, як психологи і соціальні працівники.

 

 

 

 

Делегація з Червоного Хреста Латвії. Вона знаменна тим, що їхнє Товариство зібрало і відправило в Україну значну кількість гуманітарної допомоги.

 

 

 

 

Делегація Червоного Хреста Болгарії. Товариство цієї країни за останній час нагромадило значний досвід роботи з біженцями з Близького Сходу, котрі прямують у пошуках кращого життя у країнах Європи.

 

 

 

 

Український Червоний Хрест представили волонтери зі значним досвідом роботи як з вимушеними переселенцями, так і з організації і проведення навчань з долікарської допомоги під час масових заходів та дорожньо -транспортних пригод. Їм ще багато чого треба навчитись у своїх зарубіжних колег.

 

 

 

 

Настала черга для особистих знайомств. У пригоді стала молодіжна гра «Дерево знайомств». Кожен учасник на окремому папірці, вирізаному у вигляді квітки,  писав своє ім'я, назву країни, перелік видів діяльності у  Червоному Хресті, а також зазначав чим у вільний час захоплюється.

 

 

 

 

Через хвильку-другу «Дерево знайомств» вкрилося різнокольоровими «квітами». Так як кожен мав бейсик, то знайомство не складало жодних труднощів.

 

 

 

 

І ось, наприклад, Сашко з Білої Церкви зазначив, що він у Червоному Хресті є членом ЗШР і тренером з надання долікарської допомоги, а у вільний час любить грати на гітарі, не байдужий до кіно. 

Партнерша Сашка, Тамара, котра представляє Грузію написала, що уже 7 років у Червоному Хресті є координатором по управлінню діяльністю під час надзвичайних ситуацій, а на дозвіллі любить подорожувати, читати, танцювати.

 

 

 

 

Іван з м. Дніпра написав, що він - студент медичної академії, є членом ЗШР, грає у футбол, а ще…пише вірші. У приватній розмові він зазначив, що свій шлях у Червоному Хресті починав під опікою Людмили Дмитривни Рогової, голови Шевченківської РО ТЧХ м. Дніпра. 

Колега Івана, Нікіта, - представляє Латвію. Він також студент. Волонтер Червоного Хреста, навчає населення навичкам першої долікарської допомоги. Захоплюється мотоспортом.

 

 

 

 

 

…Швидко минув час. Обідній стіл був святковим. Серед звичайних страв господарі приготували десерт. Не забули і про вегетаріанців. Вони також були у складі делегацій.

 

 

 

Фото – Владислава Шелокова, Ірини Апостолюк

Прес-служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова

Переглядів: 1069 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 03:56
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024