Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Серпень » 24 » В Італії стався сильний землетрус: є жертви
12:51
В Італії стався сильний землетрус: є жертви

 

ПОЛОВИНА  МІСТА – У РУЇНАХ

 

 

 

 

В Італії стався сильний землетрус: є жертви

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Потужний землетрус стався в центральній Італії. Перші поштовхи були близько 3:30 ранку за місцевим часом у середу, 24 серпня. Місцева інформагенція ANSA повідомила, що загинули двоє людей - літня пара у селищі Пескара дель Тронто, пише dw.com.

 

 

 

 

 

Згодом повідомлялося уже про шість загиблих. "Четверо людей під завалами, але вони не подають ознак життя. Двоє батьків і двоє дітей", - заявив мер містечка Аккумолі Стефано Петруччі. Окрім того, є поранені. Зруйновані десятки будинків у кількох населених пунктах. Поштовхи були відчутні в Римі. Епіцентр землетрусу прийшовся на муніципалітет Норчія.

 

 

 

 

 

 

Мер Аматріса Серджіо Піроцці повідомив, що "половина містечка зникла". Оцінки магнітуди різняться. Європейський середземноморський сейсмологічний центр оцінив магнітуду в 6.1. А Геологічна служба США - у 6.2.

 

 

 

 

Довідково:

 

Внаслідок 6,2-бального землетрусу в центральній Італії загинула щонайменше 21 людина. Про це повідомляє i24News, передає УНН. За останніми даними, сотні людей постраждали, або ж вважаються зниклими безвісти.

 

Під час землетрусу в центральній Італії громадяни України не постраждали. Про це у коментарі УНН повідомила представник Департаменту консульської служби МЗС в Україні Ореста Старак.

 

“За інформацією нашого посольства, громадяни України не постраждали”, - повідомила О.Старак.

 

 

 

 

Червоний Хрест Італії направив у зону лиха свої мобільні бригади швидкого реагування.

 

 

 

 

 

Людей, котрі знаходяться під завалами, шукатимуть кінологи зі спеціально навченими собаками, що несуть службу у Червоному Хресті.

 

Червоний Хрест Італії направив також команду для надання психологічної допомоги та польову кухню для постраждалих від землетрусу.

 

Була зруйнована лікарня Amatrice - невеличке приміщення, яке знаходиться за межами міста, але недалеко від епіцентру землетрусу. У момент трагедії в лікарні перебувало 15 пацієнтів. Всіх їх встигли вивезти на площу.

 

Стефано Петруччі, мер Accumuli, заявив, що жоден з будинків міста більше не є придатним для життя. «Нам знадобляться намети для всього населення», - додав він.

 

 

 

 

Італійська влада обіцяють виділити 234 млн.євро на ліквідацію наслідків землетрусу. «Фонд для національних надзвичайних ситуацій склав 234 млн євро, він буде використовуватися для задоволення насущних потреб», - запевнив заступник Міністра економіки та фінансів.

 

Кілька європейських країн запропонували свою підтримку, в тому числі Німеччина, Франція і Нідерланди.

 

Детальніше: http://napoli1.com/news/po_krajnej_mere_38_pogibshikh_posle_zemletrjasenija_v_centralnoj_italii_foto_video/2016-08-24-7734

 

 

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://expres.ua/news/2016/08/24/199294-italiyi-stavsya-sylnyy-zemletrus-zhertvy

 

 

Переглядів: 760 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 14:22
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024