Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Серпень » 24 » Міжнародний молодіжний табір Червоного Хреста у с. Брюховичі біля Львова: День – 6
21:24
Міжнародний молодіжний табір Червоного Хреста у с. Брюховичі біля Львова: День – 6

 

ТРЕНІНГИ  І  РОЛЬОВІ  ІГРИ  

 

 

 

У шостий день діяльності Табору Червоного

Хреста у с. Брюховичі для слухачів було

проведено: семінар «Соціум і вразливі групи»,

тренінг «Психосоціальна підтримка» та рольову

гру «Банга»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Семінар для учасників Табору успішно  провела Головний спеціаліст з міжнародного гуманітарного права Товариства Червоного Хреста України Євгенія Лук'янченко.

 

 

 

 

 

 

Євгенія ґрунтовно опанувала цей предмет в університеті у столиці Нідерландів, –  м. Амстердамі, - і вже має чималу практику у його викладанні в Червоному Хресті, в тому числі й у його відділеннях на сході України.

 

 

 

 

 

 

Один з учасників Табору, - Mishanya Bandrivskyi, - цей день описав у соцмережах для колег на англійській мові. Ми попросили у нього український текст, і він сьогодні його нам переслав. За це висловлюємо йому подяку.

 

 

 

 

«Як завжди, ранок у таборі не міг початись повільно та сумно. – розпочав свою розповідь автор, - Ми гуртом вчили іспансько - болгарські танці, а наш австрійський друг Матіас увесь час розбавляв і без того яскраві будні своїми запальними іграми.

 

 

 

 

Болгарська делегація розповіла про особливості роботи з дітьми, сім’ї котрих є біженцями зі всього світу. Наші друзі поділилися досвідом роботи у таборах для різних вікових груп. Із цього усі учасники насправді підкреслили та змінили думку щодо багатьох деталей у роботі з такими дітьми та підлітками.

 

 

 

 

Вечір виявився супер продуктивним та корисним для делегатів для розуміння того, що ж це таке – бути тим, кого «виставила за двері» рідна держава.

 

 

 

 

Рольова гра під назвою «Банга» зламала мозок усім. Ми зрозуміли, що люди живуть за різними правилами і в результаті ми часто стикаємось з непорозумінням. Безумовно, усі взяли її до свого арсеналу для роботи не просто з біженцями, а й простими людьми.

 

 

 

 

Наостанок дня, ще один актівіті, що був супер ефективним, який був проведений австрійськими учасниками, направлений на розуміння традицій та звичаїв різних країн та народів.

 

 

 

 

На «Зворотному зв’язку» ми зрозуміли, що все ж таки певні стереотипи щодо інших держав існують у всіх, і у всіх вони можуть бути як однакові, так і різні».

 

 

 

 

До цього додамо, що завтра учасники Табору будуть розглядати тему: «Що таке культура?», виконають групові завдання, проведуть дискусії і нові рольові ігри.

 

 

 

Фото – учасників Табору у с.Брюховичі

Прес-служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова

 

  

Переглядів: 741 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 02:44
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024