Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Серпень » 25 » Міжнародний молодіжний табір Червоного Хреста у с. Брюховичі біля Львова: День – 7
21:30
Міжнародний молодіжний табір Червоного Хреста у с. Брюховичі біля Львова: День – 7

 

 

БАГАТОГРАННІСТЬ  КУЛЬТУРИ

 

 

 

 

Міжнародний молодіжний табір Червоного

Хреста у с. Брюховичі біля Львова: День – 7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Як ми уже повідомляли, сьогодні учасники Міжнародного молодіжного Табору на семінарі розглянули тему: «Що таке культура?», виконали групові завдання, провели дискусії і опанували нові рольові ігри.

 

 

 

 

 

 

«Питання культури краще всього вивчати наочно», - висловила побажання своїм молодим підопічним, - учасникам міжнародного Табору, - координатор молодіжних програм ТЧХУ Марина Кожедуб, і, отримавши одностайне схвалення, запропонувала сумістити семінар і екскурсію до Львова в один і той же тематичний захід.

 

 

 

 

 

 

Куратор заходу, голова Львівської ОО ТЧХ України Валентин Мойсеєнко, погодився з цією думкою і посприяв тому, щоб екскурсію провела знавець історії Львова, давній приятель Червоного Хреста, історик за фахом п. Іванна.

 

 

 

 

 

 

Вона розповіла про заснування Львова, його битви за існування, виокремлення міста, як моста між західною і східною культурами у давнину і в наші дня.

 

 

 

 

 

 

Потім була екскурсія на вежу Львівської ратуші. Звідти, звичайно, не такий гарний краєвид, як з Високого Замку, але для селфі у соцмережах вповні підходящий.

 

 

 

 

 

 

Про подальший перебіг 7-го дня роботи Табору, у дописі, -  Mishanya Bandrivskyi (другий зліва),  -  який він опублікував сьогодні на англійській мові у соцмережах.

 

 

 

 

 

 

«Після сніданку ми чекали на цікавий тур по стародавніх вулицях міста Лева. Після того, як цей тур завершився, щоб не витрачати часу, ми попрямували купувати сувеніри.

 

 

 

 

 

 

Читачу, ти мабуть також був у чужому місті, тож можливо, ти розумієш, що більшості з нас не вдалося чинити опір бажанню купити сорочку - вишиванку. Адже вона і є головною  українською народною традицією. Сорочка, вишита червоними і чорними нитками ласкавими рукам матері чи нареченої, передавалася, як реліквія, від покоління до покоління.

 

 

 

 

 

 

 

Нам також не вдалося уникнути походу у львівський «шоколадний семінар», бо це також є культура частування десертом, і я впевнений, що тут поїдають шоколад, порціями, які неможливо собі уявити звичайній людині: десь по1 kg за день на одну людину.

 

 

 

 

 

 

Поки я ходив за покупками сувенірів з грузинською делегацією, члени австрійської делегації поїхали до іншого культурного явища – корчми, прозваної у народі «kryivka».

 

 

 

 

 

 

А тепер без коментарів: див. фото, - німці, болгари та латиші відвідали entertainment , тобто місця, які всі люблять – і львів'яни, і гості міста».

 

 

 

 

 

 

Ми зробили у 7-й день більше, ніж планували зробили».

 

 

 

 

 

 

Завтра на учасників  міжнародного молодіжного Табору чекає гра «Молодь в бігу», дискусія і підсумок гри.

 

 

Фото – учасників молодіжного Табору у с. Брюховичах

Прес-служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова

Переглядів: 664 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 10:25
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024