Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Серпень » 27 » Соломія Вітвіцька разом з героями проекту відкрили фотовиставку «Переможці» у Тернополі на Дні міста
21:50
Соломія Вітвіцька разом з героями проекту відкрили фотовиставку «Переможці» у Тернополі на Дні міста

 

ВРАЖАЮЧА  СИЛА  ДУХУ

 

 

 

       

       Фотовиставка «Переможці» триватиме

       у Тернополі до 27-го вересня.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цієї суботи, 27-го серпня, у Тернополі розпочався показ мультимедійного соціального проекту "Переможці". Впродовж  місяця виставка експонуватиметься у музеї ретро-автомобілів "Ретро-кортеж".

 

Урочисте відкриття проекту провела куратор проекту, ведуча ТСН на каналі 1+1 Соломія Вітвіцька за участі героїв проекту Юрія Весельського, В'ячеслава Буйновського, Анатолія Фатєєва, Назара Барилка, Влада Кузнєцова, Василя Пелиша та Оксани Нежальської.

 

На презентацію також  завітали партнери проекту: хірург Ростислав Валіхновський разом із Андрієм Кононюком – бійцем АТО, якому  після тяжкого поранення в рамках  проекту "Переможці" відомий медик провів реконструктивні операці, власник та директор туристичної компанії "Феєрія" Ігор Захаренко, волонтерка Ганна Гвоздяр, а також відома тернопільчанка, директор міжнародної мережі ТСН Юлія Соцька.

 

Для гостей заходу заспівали солістка гурту "Українські барви" Оксана Стебельська та співачка зі Львова Оксана Муха.

 

 

 

 

У місто Тернопіль проект "Переможців" запросили місцеві підприємці і меценати Тарас та Ірина Демкури. Виставка відбудеться  за підтримки Центру національно-патріотичного виховання "Підкова", ТВЦ "Атріум", об'єднання Території особистого розвитку та музею старожитніх автомобілів "Ретро-кортеж"

 

 

 

 

Організатори радо доєдналися до благодійних ініціатив проекту, зокрема у напрямі розвитку спортивного протезування. Під час відкриття виставки сертифікат на встановлення спортивного протезу за фінансової підтримки організаторів буде вручено бійцю АТО з Тернопільщини.

 

 

 

 

"Разом ми зможемо зробити все, щоб наші герої, які живуть з протезами, почували себе рівноправними і самодостатніми громадянами. Сучасні технології дозволяють таким людям жити повним життям, працювати, займатися спортом і відчувати себе рівними. Вони заслуговують на гідне ставлення", - зазначив Тарас Демкура.

 

 

 

 

 

 

"Переможці" – це фотоекспозиція відомого українського фотографа Олександра Мордерера та арт-директора Тетяни Рубльової, відеоарт, серія сюжетів ТСН від Соломії Вітвіцької, а також спеціальний благодійний випуск журналу VIVA! Переможці. Проект розповідає 18 дивовижних історій бійців АТО та волонтерки, що втратили частини тіла в ході бойових дій на сході України, але не втратили мужності та сили духу.

 

 

 

 

 

 

 

"Переможці" також ставлять за мету розвиток сучасного протезування в країні. Гроші, зібрані від продажу благодійного номера VIVA! передаються, зокрема, на навчання  українських протезистів. За підтримки партнера проекту, фонду SaveLivesTogether, перша група українських спеціалістів з різних міст вже пройшла навчальний курс  на базі реабілітаційно-протезного центру у місті Гамільтон в Канаді. Наразі на навчання організоване Канадсько-Українським Фондом Міжнародної Підтримки формується наступна група лікарів.

 

 

 

 

 

 

Крім того, проект направлений на вирішення питань безбар'єрності українських міст, зміну суспільної думки щодо людей з інвалідністю та створення повноцінних умов їх життя. Фотовиставка триватиме у Тернополі до 27-го вересня. Наступним фотовиставку "Переможці" зустріне Хмельницький.

 

 


Фото – www.tsn.ua

За джерелом: 

http://tsn.ua/ukrayina/solomiya-vitvicka-razom-z-geroyami-proektu-vidkriyut-vistavku-peremozhci-u-ternopoli-734427.html


 


 

Переглядів: 719 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 15:50
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024