Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Серпень » 27 » Міжнародний молодіжний табір Червоного Хреста у с. Брюховичі біля Львова: День – 9
21:51
Міжнародний молодіжний табір Червоного Хреста у с. Брюховичі біля Львова: День – 9

 

ЗАКРИТТЯ  ТАБОРУ

 

 

 

       Міжнародний молодіжний табір Червоного

       Хреста у с. Брюховичі біля Львова: День – 9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ось і прийшов  останній робочий день Міжнародного молодіжного Табору у с. Брюховичі поблизу Львова. Завтра – в дорогу: втілювати у життя почуте і побачене тут, під затишними крислатими соснами в курортній зоні славного міста Лева.

 

 

 

 

 

Всі теми нібито розглянуто.  Залишилося провести театральні ігри на зворотній зв'язок, організувати заповнення вихідних анкет щодо оцінки роботи табору, завершити гру «Секретний друг», зробити подарунки один одному. 

 

 

 

 

 

Всюди - жарти, імпровізовані пантоміми, скетчі, спалахи фотоапаратів...Відгуки  один про одного, траплялося, писали на прикріплених  скочем до спини клаптиках паперу. Причому, анонімно.

 

 

 

 

 

 

 

Заключним процесом закриття керувала координатор молодіжного руху у Товаристві Червоного Хреста України Марина Кожедуб. Зараз у неї відповідальний момент: і відеоролик про табір зняти, і подбати про зворотній зв'язок з делегаціями, що від'їжджають, а також підготуватися до прощальної вечірки.

 

 

 

 

 

 

 

Куратор Табору, голова Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Валентин Мойсеєнко подбав, щоб все йшло по плану, і потурбувався щодо відправки на вокзал волонтерів Болгарського Червоного Хреста. Він проголосив також «Заключне слово» і запросив усіх до спільної фотографії.

 

 

 

 

 

 

Керівник болгарської делегації Станімір, перед від'їздом, прощаючись, сказав: «Такі таборування треба проводити частіше. Вони розширюють кругозір, поповнюють знання, зміцнюють дух і віру у те, що робиш».

 

Опитали ми й інших учасників, які у них залишилися враження від перебування у Таборі.

 

 

 

 

 

 

Нікіта Алєксеєв з Латвії сказав, що у Таборі забезпечили широкий обмін нагромадженим досвідом роботи у різних країнах з переселенцями, біженцями і мігрантами. Зав'язав дружбу з цікавими людьми з інших делегацій і сподівається з ними підтримувати зв'язок і надалі.

 

 

 

 

 

 

Олексій Гаврилець з Маріуполя, наприклад, сказав, що отримав чудову нагоду збагатити свій лексикон з англійської мови. Крім того,  була прекрасна нагода доторкнутися хоч на мить до чужої культури. Та головне – дізнався про діяльність НК ТЧХ в інших державах, засвоїв нові методи і форми роботи з вимушеними переселенцями, зокрема опробував на практиці незнані досі рольові ігри, які можна буде проводити з дітьми.

 

 

 

 

 

 

Тамара Камкамідзе з Грузії також відзначила широту обміну досвідом у роботі з переселенцями. Багато нового везе додому. Почала знайомитися з книгою Тілля Майєра. Високо оцінила його фотографії і шкодує, що Тілля не було з фотоапаратом у Грузії 2008 р., коли їх країні довелося вести нерівний двобій з агресором.

 

 

 

 

 

Представники інших делегацій пообіцяли прислати свої відгуки у редакцію у письмовій формі, після колективного обговорення підсумків перебування у міжнародному молодіжному Таборі у с. Брюховичі.

 

 

 

 

 

 

Після оголошення часу для пакування валіз учасників Табору запросили на останню дискотеку з ді-джеєм. Прощальна вечірка пройшла весело. На ній волонтери співали, танцювали, обмінювалися адресами, будували плани на майбутнє. За усталеною традицією - підняли також  бокали за дружбу і пообіцяли один одному примножити свої сили у царині поширення гуманізму і милосердя до постраждалих у збройних конфліктах у сучасному світі.

 

 

 

Фото – Ірини Апостолюк та учасників Табору у с. Брюховичі

Прес-служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова

 

 

Переглядів: 750 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 11:00
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024