Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Серпень » 31 » У ЛНМУ імені Данила Галицького відбулось засідання Вченої ради, присвячене Дню знань
19:29
У ЛНМУ імені Данила Галицького відбулось засідання Вченої ради, присвячене Дню знань

 

ПОСВЯТА  У  СТУДЕНТИ

 

 

 

Сьогодні, 31 серпня, на Університетській площі

Львівського національного медичного університету

імені Данила Галицького відбулося урочисте

посвячення в студенти

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Як і в попередні роки, на свято зійшлися високі гості - керівнитки міста, області, всечесні отці, профспілкові діячі та ін.

 

 

 

 

 

У заході взяли участь: ректор Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, член-кореспондент НАМН України, заслужений працівник ВШ України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, академік АН ВО України, доктор фармацевтичних наук, професор Борис Зіменковський, голова ЛОДА Олег Синютка, голова постійної комісії ЛОР з питань охорони здоров’я, материнства, соціального захисту, молодіжної політики, фізичної культури та спорту, удостоєний найвищої нагороди Товариства Червоного Хреста України «Почесної відзнаки» Михайло Гичка, директор департаменту охорони здоров’я ОДА Богдан Чечотка, голова обласного комітету профспілки працівників охорони здоров’я України Юрій Білий, начальник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб, в. о. проректора з наукової роботи Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького Микола Хобзей та мер м. Львова Андрій Садовий, котрі привітали першокурсників з початком їх професійного шляху та побажали наснаги, сили та відповідальності.

 

 

 

 

 

У своєму зверненні ректор Борис Зіменковський привітав студентів, викладачів та всіх, хто завітав на урочисте засідання Вченої ради з початком нового навчального року. «Професія лікаря це важка та відповідальна робота, тому максимально корисно використовуйте свій час та навчайтесь новому. Ми будемо вимогливі та уважні до кожного нашого студента, щоб ви перейняли наші знання», - зазначив Борис Зіменковський та побажав усім здійснення задумів та сил долати труднощі.

 

 

 

 

«Вам пощастило навчатись у такому навчальному закладі. Бажаю вам набувати професійного досвіду та бути схожими на своїх попередників. Ви повинні гордо нести звання лікаря та впевнено йти до нових звершень», - привітав першокурсників голова ЛОДА Олег Синютка.

 

 

 

 

Голова обласного комітету профспілки працівників охорони здоров’я України Юрій Білий привітав першокурсників з Днем знань та побажав впевнено йти по обраному шляху до визначеної мети.

 

 

 

 

Після привітань відбулося святкове театралізоване дійство за участю Короля Данила Галицького, під час якого студенткою була зачитана «Урочиста обіцянка студента».

 

 

 

 

На завершення урочистостей о. Ігор Возняк благословив першокурсників в добру путь та зачитав молитву. Благословення завершилося духовним гімном України «Боже Великий, Єдиний».

 

 

 

 

 Прес-служба Департаменту охорони здоров'я ЛОДА

 

 

 

Фото – www.health-loda.gov.ua

За джерелом:

http://www.health-loda.gov.ua/ukr/news/lvivnews/5250.html

 

Переглядів: 798 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 09:59
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024