Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Серпень » 31 » Личаківська РО ТЧХ м. Львова провела спільну благодійну акцію до 1 вересня з райадміністрацією
21:09
Личаківська РО ТЧХ м. Львова провела спільну благодійну акцію до 1 вересня з райадміністрацією

 

ПОДАРУНКИ  ДІТЯМ, КОТРІ  ПІД  ОПІКОЮ

 

 

       

       Личаківська районна організація ТЧХ м. Львова

       провела спільну благодійну акцію до 1 вересня

      з райадміністрацією 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні завершилася благодійна акції Личаківської РО ТЧХ м.Львова «Подарунки школярам з родин, якими опікується Червоний Хрест». Вона була оголошена 4 серпня п.р.на нашому сайті.

 

 

 

 

 

 

Як і попереднього року, її організували спільними силами Червоний Хрест і Личаківська  районна адміністрація м.Львова. Зошити , ручки, обкладинки сьогодні отримали п'ятеро школярів, що завтра підуть у школу у Личаківському районі м. Львова. Всі вони перебувають на обліку у відділі в справах дітей Личаківської районної адміністрації Львівської міської ради. Ці школярі мають нелегку долю, оскільки  є дітьми, що проживають у складних життєвих обставинах.

 

Благодійна акція Червоного Хреста, незважаючи на сезон літніх відпусток, завершилася успішно: у ній взяли активну участь первинні осередки Личаківської РО ТЧХ м. Львова, створені у медичних закладах району. Розповсюдивши марки «Членський внесок», ці первинні осередки Червоного Хреста зібрали 989 грн 82 коп, за які і були закуплені канцприладдя для 5 школярів.

 

Подарунки вручили начальник відділу у справах дітей Личаківської районної адміністрації Олександра Лотоцька, Заслужений працівник культури України, скульптор, професор Львівської національної академії мистецтв, член президії Личаківської РО ТЧХ м.Львова Василь Гурмак, голова Личаківської районної організації ТЧХ м. Львова Ірина Апостолюк.

 

 

 

 

 

 

Василь Ількевич, 2009 р.н., що виховується під опікою, завтра піде у перший клас. Тому сьогодні йому – особлива увага. Вручив подарунки і сказав напутнє слово майбутньому школяреві Василь Миколайович Гурмак, котрий все життя має справу з дітьми, як шкільного віку, так і з тими, що вже набувають професію за студентською лавою.

 

 

 

 

 

 

З цими дітьми у Личаківському районі працюють уже впродовж довшого часу: допомагають їм морально і матеріально, тому знають всі їх проблеми і запити так, як би були членами їхніх родин. Сьогоднішня акція – не остання. Допомога цим дітям буде надаватися і надалі.

 

 

 

Фото – Ірини Дзіклевич, Василя Гурмака

Прес - служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова

 

 

Переглядів: 619 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 16:21
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024