Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Вересень » 1 » Червоний Хрест допоміг учням і навчальним закладам краще підготуватись до Дня знань
13:48
Червоний Хрест допоміг учням і навчальним закладам краще підготуватись до Дня знань

 

ДІТЯМ – НАШЕ МИЛОСЕРДЯ

 

 

 

До свята 1 вересня Товариство Червоного

Хреста України допомогло зібратися в школу

дітям із родин внутрішньо переміщених осіб

та інших уразливих верств населення

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Крім того, обласні організації Товариства протягом літа допомагали середнім навчальним закладам краще підготуватись до нового навчального року.

 

Зокрема, Луганська обласна організація провела акцію «Подаруй дитині День знань», присвячену допомозі дітям з сімей внутрішньо переміщених осіб і місцевого населення, які в зв’язку зі складними життєвими обставинами не можуть забезпечити повноцінну підготовку своїх дітей до нового навчального року.

 

Нині в області налічується понад 22 500 дітей із числа внутрішньо переміщених осіб. Луганська організація звернулася до всіх небайдужих, зокрема й до інших обласних організацій Товариства. Як результат – наприкінці серпня діти отримали зошити, альбоми, фарби, фломастери, олівці, ручки, рюкзаки, одяг, взуття тощо.

 

Водночас Запорізька обласна організація Товариства, завдяки фінансовій підтримці Червоного Хреста Франції, закупила і передала майже 200 рюкзаків дітям із родин внутрішньо переміщених осіб.

 

Волонтери Червоного Хреста Житомирщини зібрали канцтовари для школярів Луганської області на дві тисячі грн.

 

У Миколаївській області в м. Очаків благодійники і жителі міста передали організації Червоного Хреста шкільне приладдя: 30 серпня 41 школяр із багатодітних і малозабезпечених сімей і родин внутрішньо переміщених осіб отримав подарунки до школи.

 

За рахунок коштів організацій Товариства Червоного Хреста Черкаської області кожна загальноосвітня школа до 1 вересня забезпечена аптечками першої медичної допомоги на суму понад 28 тисяч грн.

 

Більше місяця тому Тернопільська обласна організація Товариства Червоного Хреста України за сприянням Тернопільської обласної державної адміністрації подарувала 38 міжкімнатних дверей у відбудовану ЗОШ № 1 Станиці Луганської.

 

Аналогічні акції відбулися на всій території України.

 

 

 

 

 

На знімку: У перший клас Градівської середньої школи, що на Львівщині, сьогодні пішов Михайло Олійник (четвертий - справа), який 7 років тому переніс операцію на серці, зроблену кардіохірургом Миколою Коником за методикою професора Шнайдера зі Страсбургу при сприянні Червоного Хреста Люксембургу та Львівської ОО ТЧХ України. За цей час по цій методиці на Львівщині прооперовано 330 дітей.  

 

 

Товариство Червоного Хреста України від душі вітає школярів із Днем знань і дякує всім благодійникам за допомогу!

 

Довідково

 

Одним із важливих пріоритетів Товариства Червоного Хреста України вже 98 років поспіль є допомога державі у наданні медичної, соціально-побутової, матеріальної та натуральної допомоги найбільш незахищеним верствам населення. На це спрямовані програми та численні благодійні заходи Товариства. На відміну від усіх інших благодійних інституцій, Товариство Червоного Хреста України – єдина громадська організація, що має особливий гуманітарний мандат, володіє гуманітарною ініціативою як повноважний член Міжнародного Руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

 

Товариство Червоного Хреста України

 

 

Фото –www.pedpresa.ua та Катерини Олійник, волонтера Личаківської РО ТЧХ м. Львова

За джерелом:

http://pedpresa.ua/167038-chervonyj-hrest-dopomig-uchnyam-ta-navchalnym-zakladam-krashhe-pidgotuvatys-do-dnya-znan.html

 

Переглядів: 698 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 16.04.2024, 22:08
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024