Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Вересень » 2 » Уряд призначив заступників голови МОЗ України
08:51
Уряд призначив заступників голови МОЗ України

 

 

НОВІ  ОБЛИЧЧЯ В УРЯДІ

 

 

     

 

     Уряд призначив заступників голови МОЗ України

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кабінет міністрів України призначив заступниками міністра охорони здоров'я Павла Ковтонюка, Олександра Лінчевського і заступник міністра з питань європейської інтеграції Оксану Сивак.

 

Відповідні розпорядження уряду №№616-618 прийняті 31 серпня.

 

Павло Ковтонюк - був проектним менеджером по реформі охорони здоров'я проектного офісу Національної ради реформ. У 2008 році він закінчив Школу охорони здоров'я Національного університету "Києво-Могилянська академія", має ступінь магістра менеджменту в охороні здоров'я. Працював консультантом в компанії Strategic Consulting Group, пізніше - незалежним консультантом з управління в сфері охорони здоров'я. У 2012 році заснував і очолив спеціалізоване видання на тему менеджменту в охороні здоров'я - журнал "PRO Менеджмент в охороні здоров'я". З 2010 року викладає в Школі охорони здоров'я.

 

Олександр Лінчевський - хірург, кандидат медичних наук, асистент кафедри в Національній медичній академії післядипломної освіти ім. П.Л.Шупика. Він також займався волонтерською діяльністю в зоні проведення антитерористичної операції, куди доставляв медикаменти і навчав надання першої медичної допомоги.

 

Оксана Сівак - була консультантом Всесвітньої організації охорони здоров'я, радником міністра охорони здоров'я і координатором громадської організації "Ініціатива Е +", яка займається реабілітацією постраждалих в ході Євромайдану і в зоні збройного конфлікту на сході України.

 

 

Нагадаємо, 27 липня Кабінет міністрів України призначив заступника міністра охорони здоров'я Уляну Супрун виконуючою обов'язки міністра охорони здоров'я.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://tyzhden.ua/News/173036

 

Переглядів: 598 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 11:41
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024