Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Вересень » 8 » Червоний Хрест - учасник Агенції стратегічного розвитку Білої Церкви
08:24
Червоний Хрест - учасник Агенції стратегічного розвитку Білої Церкви

 

 

ДЛЯ СТРАТЕГІЧНОГО РОЗВИТКУ  МІСТА

 

 

     

      Два дні залишилося до початку роботи Агенції

      стратегічного розвитку Білої Церкви за участю

      Червоного Хреста

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вже цієї суботи, 10 вересня, білоцерківці святкуватимуть День народження свого міста! В кожному його куточку зараз вирують приготування – кожен намагається зробити все можливе, аби свято вдалося якнайкраще! Надзвичайно старається й «Агенція стратегічного розвитку Білої Церкви» . На День міста вона також налаштована Вас дивувати. Так-так, на вас уже чекає дещо таке, чого Біла Церква ще не бачила! Ну як, готові знайомитися із локаціями, де вам буде цікаво, весело та пізнавально?! Тоді поїхали! У співпраці та дружби - кордонів немає!

 


На Алеї міжнародного партнерства ви не тільки зможете дізнатися, які зв’язки встановлені між нашим містом та багатьма іншими містами різних країн світу, але й поспілкуватися із закордонними гостями! І про новини міст-побратимів дізнаєтеся, і, заодно, випробуєте свою англійську :

Давайте знайомитися ближче!

 


«Агенція стратегічного розвитку Білої Церкви» готує презентаційний тент, де всі зацікавлені розвитком рідного міста зможуть дізнатися, чим займається агенція, які має пріоритети, які проекти вже запущені та яка робота планується. А головне – ви зможете запропонувати свої ідеї, які, на вашу думку, зроблять Білу Церкву кращою!

 

 

Волонтером була навіть принцеса Діана! Ставайте і ви!

 


У Європі та США кожен четвертий мешканець – волонтер. Ми хочемо, щоб і наше місто не відставало. Новостворений Центр волонтеріату Товариства Червоного Хреста України розповість про себе та люб’язно запросить Вас долучатися до найбільш впливового міжнародного гуманітарного руху! Допомагати, насправді, легко!

 

 

Музей під відкритим небом? І таке буде на День міста .

 


Наш Краєзнавчий музей у цей особливий день виходить за рамки звичного приміщення та переміщається ближче до свята, гостей та піднесеного настрою. Працівники музею та агенції прямо на вулиці розгорнуть експозицію найцікавіших експонатів нашого музею, тож не забудте зазирнути й сюди – а раптом ви не знали чогось надзвичайно цікавого про своє ж місто?! Сама Олександра Браницька чекатиме на вас!

 


Пані Браницька… Кінна упряжка… Історичні декорації… Що ще треба для незабутніх «селфі»?! Тільки не забувайте триматися ввічливо – до графині ж ідете, все-таки…

 


Пізнавати рідне місто – саме на часі!

 

От ви була на екскурсії у Львові? Майже певна, що так. А в Кам’янці-Подільському? Скоріше за все, так. А – в Білій Церкві?! От це - навряд. Але на День міста у вас буде шанс заповнити цю прогалину. Для всіх охочих 10 вересня будуть організовані пішохідні екскурсії історичним центром міста. Екскурсії починаються біля намету «Туризм» о 12:00 та 14:00.

 

 

У свято тролейбус буде не простий, а – історичний!

 


Так-так, навіть просто переміщаючись містом у тролейбусі ви матимете змогу вивчати Білу Церкву! Цілий день містом курсуватиме історичний тролейбус по маршруту № 1. А з 13:00 (станція «Роток») до 14:30 тут ще й буде екскурсовод, який розповідатиме всім пасажирам цікавинки про місто.

 


Подумуєте про власну справу? Годі думати, пора діяти!

 

 

Громадська організація «Школа малого та середнього підприємництва» також презентуватиме себе на святі. Ви зможете поставити всі запитання, поцікавитися програмою, познайомитися із викладачами та випускниками й зрештою – подати анкету на участь. Це ваш безкоштовний шанс навчитися заробляти впевнено, незалежно та багато!

 

 

У вас інвестиції?! Тоді вам – на «МАГІС»!

 


«МАГІС» - це муніципальна аналітична геоінформаційна система. А якщо по-простому, то це можливість для кожного вивчити територію міста, комунікації, нерухомість, інфраструктуру навіть не встаючи з крісла. Цей проект як повітря потрібен тим містам, які прагнуть розвиватися. І Біла Церква, певно ж, серед них!

 

 

«Команда змін» покаже, на що здатна.

 


Громадська організація «Команда змін» - це вже не просто колектив активних та ініціативних, але й підготовлені фахівці з проектом на руках у кожного. На Дні міста вони презентують, що навчилися, та розкажуть, що саме збираються робити для міста!

 

 

Колаж – Білоцерківської МО ТЧХ України

За джерелом:

https://www.facebook.com/astrbt/posts/1775306032757989:0

 

Переглядів: 589 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 14:49
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 2
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024