Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Вересень » 9 » Спільний рейд з медиками району Уманської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України
08:30
Спільний рейд з медиками району Уманської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України

 

 

СІЛЬСЬКІ  МАРШРУТИ

 

 

 

 

Спільний рейд з медиками району Уманської

міськрайонної організації Товариства Червоного 

Хреста України напередодні Всесвітнього дня

надання медичної допомоги

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Уманська міськрайонна організація  Товариства Червоного Хреста України та комунальний заклад, - Центр первинної медико - санітарної допомоги районної ради, -  провели спільні заходи з нагоди Всесвітнього дня надання першої медичної допомоги. 

 

Головний лікар  КЗ ЦПМСД  РР  О.Б.Новаківський, лікар цього закладу О.С.Мельникова, голова міськрайонної організації В.А.Чорна  виїхали в село Сушківку. Вони відвідали лікарську  амбулаторію,  сільську раду, тутешню школу.

 

З керівництвом села були обговорені потреби сільського населення в медичному обслуговуванні, в наданні допомоги  категорійним сім’ям, а також заходи з проведення занять серед населення з навчання  навичкам першої долікарської допомоги.

 

Голова Уманської міськрайонної організації ТЧХ України Валентина Чорна та головний лікар Олександр Новаківський узгодили спільний план дій. В селах, де є працівники патронажної служби  Червоного Хреста, місію організації підготовки  населення  з першої долікарської допомоги  вони  взяли  на себе. В решті населених пунктах до таких заходів долучилися медики лікарських та фельдшерських амбулаторій, первинні  організації Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

 

На завершення візиту - проведено тренінг з надання першої долікарської допомоги в Сушківській ЗОШ 1-Ш ступенів, де навчається більше ста учнів. Директор школи, депутат районної ради Людмила Павлівна Даценко, спільно з педагогічним колективом, - своїм заступником Л.О.Крацик, соціальним педагогом К.С.Миколайчук, - провели належні організаційні заходи, щоб в тренінгу взяли участь якомога більше вихованців школи та вчителів.

 

 

 

 

 

 

 

Навики з надання долікарської допомоги дітьми і для дітей - сьогодні актуальні, як ніколи. Та і гасло Всесвітнього дня надання першої медичної допомоги 2016 р. - „ Допомога дітьми. Допомога для дітей ” - закликає саме до такого розуміння цієї непростої проблеми.

 

 

 

 

 

 

Тренінг  викликав у школярів неабияку цікавість. У відпрацюванні практичних навичок допомоги потерпілим в різних непердбачуваних ситуаціях активну участь взяли і учні, і вчителі школи. 

 

 

 

 

 

 

Всесвітній день привернення  уваги до необхідності  засвоєння знань з надання  першої медичної допомоги - мине швидко, а заняття з вивчення правил долікарської допомоги будуть продовжені у селі і в майбутньому. Таке бажання  виявили  обидві сторони тренінгу.

 

 

 

 

Фото - Уманської МРО ТЧХУ

Прес - служба Уманської МРО ТЧХ України

 

Переглядів: 546 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 19:17
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024