Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Вересень » 9 » Майстер-клас Львівської ОО ТЧХ України до Всесвітнього дня надання першої медичної допомоги
20:43
Майстер-клас Львівської ОО ТЧХ України до Всесвітнього дня надання першої медичної допомоги

 

НАВЧАЛИ  РЯТУВАТИ  ЖИТТЯ

 

 

 

Актуальні заходи Львівської ОО ТЧХ України

до Всесвітнього дня надання першої медичної

допомоги відбулися 9 вересня на площі біля

ЛНУ ім.І.Франка

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Львівська обласна організація Товариства Червоного Хреста України до Всесвітнього дня надання першої медичної допомоги, який в цьому році проходитиме під гаслом "Перша допомога дітьми і для дітей", провела благодійну акцію - майстер-клас  з надання першої  домедичної допомоги для усіх бажаючих, студентської та шкільної молоді.

.

 

 

 

 

 

Інструктори  Львівської обласної організації Товариства   Червоного Хреста України навчали учасників майстер-класу типовим навикам надання першої домедичної допомоги. Головна мета навчання – проведенням найпростіших заходів врятувати життя потерпілому, зменшити його страждання і запобігти розвитку ускладнень.

 

 

 

 

 

 

"Ми розуміємо, що у цій справі питання життя чи смерті вирішує кожна хвилина. Саме тому хочемо, щоб основні навички знали всі мешканці міста", – наголосив Валентин Мойсеєнко, голова Львівської ОО ТЧХ України (на знімку - крайній зліва).

 

 

 

 

 

 

На майстер - клас завітали також  гості з Німецького Червоного Хреста, котрі вчора прибули у Львів з нагоди 20-річчя створення МСЦ Львівської ОО ТЧХ України. Ця акція дуже утішила  фотожурналіста Тілля Майєра, котрий для преси в Німеччині пише і знімає репортаж про Червоний Хрест у Львові, а також про нинішнє життя його підопічних.

 

 

 

 

 

 

Так як до Львова повернулася на якийсь час літня погода, то патронажні медичні сестри організували на площі санітарний пост Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

У медичних сестер можна було виміряти свій артеріальний тиск, отримати консультацію з різних медичних тем.

 

 

 

 

 

 

Було цікаво всім: і гостям з Німецького Червоного Хреста, й організаторам з Червоного Хреста Львівщини, й самим учасникам - молоді міста Лева. Адже майстер - класи з надання домедичної допомоги включають методи визначення зупинки дихання та серцевої діяльності, навики з проведення серцево - легеневої реанімації, прийоми зупинки кровотечі, техніку накладання джгута та пов’язок, правила іммобілізації при травмах, забезпечення власної безпеки у вогнищі ураження та ін.

 

 

 

 

 

 

Хто не мав сміливості питати у медичних сестер про свої проблеми зі здоров'ям, той отримав змогу дізнатися про них з інформаційно-пропагандистської літератури Червоного Хреста.  

 

 

 

 

 

 

У подальшому всі бажаючі можуть пройти курси з надання першої домедичної допомоги у Львівській ОО ТЧХ України.

 

 

 

Фото – Ірини Апостолюк

Прес-служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова

 

 

 

Переглядів: 788 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 08.05.2024, 17:37
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024