Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Вересень » 10 » Зустріч заступника голови Львівської міськради Андрія Москаленка з делегацією Баденського Червоного Хреста
09:56
Зустріч заступника голови Львівської міськради Андрія Москаленка з делегацією Баденського Червоного Хреста

 

 

ВІЗИТ  У  МЕРІЮ  ЛЬВОВА

 

 

   

     Зустріч заступника голови Львівської

     міської ради Андрія Москаленка

     з делегацією Баденського Червоного

     Хреста з Німеччини

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вчора, 9 вересня, до мерії Львова завітала делегація Баденського Червоного Хреста (м. Фрайбург, Німеччина), яка прибула для участі у відзначенні 20-річної діяльності Медико-соціального центру обласної організації Товариства Червоного Хреста України. (Він був заснований червонохрестівцями з міста Фрайбурга і донині має їх підтримку у своїй діяльності).

 

 

 

 

 

 

У Ратуші відбулась зустріч, під час якої сторони висловили взаємну вдячність та поспілкувались про подальшу співпрацю.

 

 

 

 

 

 

«Для нас велика честь мати зустріч з вами і подумати, яким чином у майбутньому могли би цю співпрацю зробити ще тіснішою», - сказав А. Москаленко, заступник міського голови, під час зустрічі з делегацією Баденського Червоного Хреста з Німеччини.

 

 

 

 

 

 

«Наше місто має дуже теплі стосунки з містом Фрайбургом, і мені видається, що це той приклад, яким чином можуть будуватися партнерські стосунки, бо у спільній праці можна досягнути багато. Є люди, які прикладають дуже багато зусиль, і за якими потім йдуть багато людей, які повторюють такі історії успіху знаючи, що це можливо. І наше завдання – об’єднувати таких людей і допомагати тим ресурсом, який маємо, і тоді може бути ефективний результат. У Львові маємо дуже багато активних людей, і це є нашою найбільшою гордістю. Для нас велика честь мати зустріч з вами і подумати, яким чином у майбутньому могли б цю співпрацю робити ще тіснішою», - розповів заступник міського голови Львова Андрій Москаленко і додав, що дуже важливо сьогодні говорити у Європі правду про Україну.

 

 

 

 

 

Як зазначив президент Баденського Червоного Хреста Йохен Глєзер, будь-яку допомогу можна належним чином надавати тоді, коли об’єднуються приватні і державні організації, а також дуже активно з ними співпрацює місто. Він також зауважив, що «знаючи, як німецький народ себе поводив тут, в Україні, під час війни, – вважаємо нашим моральним обов’язком допомагати тут і зараз».

 

 

 

 

 

 

Андрій Москаленко від імені міського голови відзначив Президента Баденського Червоного Хреста Йохена Глєзера  та німецького фотожурналіста Тілля Майєра за активну підтримку Львова і львів’ян і вручив їм пам’ятні монети ім. Короля Данила Галицького.

 

 

 

 

 

 

 

Тілль Майєр внесе цей епізод, можливо, у майбутній фільм, який він знімає для німецьких глядачів.

 

 

 

 

 

 

 

 

У зустрічі також взяли участь:

(з німецької  сторони) Біргіт Вілот-Захерер, виконавчий директор Баденського Червоного Хреста, Андреас Формела, заступник директора Баденського Червоного Хреста, куратор Проекту "Медикаменти для підопічних ЛОО ТЧХУ м. Львова", Норберт Штольдт, колишній ініціатор та  куратор Проекту "Медико - Соціальний Центр ЛОО ТЧХУ", Габі Фріснер, керівник організації байкарів при католицькій церкві Фрайбурга;

(з української сторони) Галина Слічна, директор департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, Валентин Мойсеєнко, голова Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, Ніна Добренька, директор МСЦ Львівської обласної організації ТЧХ України.

 

 

Зустріч пройшла у теплій і дружній атмосфері, як і належить давнім партнерам по співпраці на ниві милосердя

 

 

Фото: автора, Олександра Мазуренка

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО ТЧХ м. Львова

 

Переглядів: 668 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 12:10
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024