Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Вересень » 11 » Делегація Баденського Червоного Хреста зустрілася з колективом Львівської ОО ТЧХ України
20:45
Делегація Баденського Червоного Хреста зустрілася з колективом Львівської ОО ТЧХ України

 

ФОРМУЛА  МИЛОСЕРДЯ  - УНІВЕРСАЛЬНА

 

 

 

 

Делегація Баденського Червоного Хреста

зустрілася з колективом Львівської ОО ТЧХ

України

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Урочистості з нагоди 20-річчя МСЦ Львівської ОО ТЧХУ продовжилися 10 вересня зустріччю  колективу Червоного Хреста Львівщини з делегацією Баденського Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

Німецьку делегацію представляли: Йохен Глєзер, президент Баденського Червоного Хреста; Біргіт Вілот-Захерер, виконавчий директор Баденського Червоного Хреста,; Андреас Формела, заступник директора Баденського Червоного Хреста, куратор Проекту "Медикаменти для підопічних ЛОО ТЧХУ м. Львова"; Норберт Штольдт, колишній ініціатор та  куратор Проекту "Медико - Соціальний Центр ЛОО ТЧХУ" та двоє журналістів – Тілль Майєр і Гендрік Штеффенс.

 

 

 

 

 

 

Валентин Мойсеєнко, голова Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України та Ніна Добренька, директор МСЦ Львівської ОО ТЧХ України вітали гостей від імені червонохрестівців Львівщини.

 

 

 

 

 

 

Йохен Глєзер сказав, що Національна асоціація Баденського Червоного Хреста і її підрозділи входять до складу Національного Товариства допомоги Червоного Хреста на території Федеративної Республіки Німеччини і здійснює свою діяльність відповідно до принципів гуманності, неупередженості, нейтральності, незалежності, добровільності, єдності і універсальності.

 

 

 

 

 

 

«Формула милосердя – універсальна у своєму застосуванні до проблеми боротьби з бідністю всюди», - підкреслив п. Йохен Глєзер. І він на цифрах і фактах окреслив широту і глибину гуманітарної допомоги, яку Німеччина надає не лише Україні, але і в усьому світі. Велика частка у цій допомозі належить і Товариству, яке зараз делегація представляє у Львові. Свою допомогу вони будуть продовжувати, але більш точно треба розробляти програми, які пропонуються для розгляду німецьким спонсорам.

 

 

 

 

 

 

«Німці – це люди, котрі дуже люблять точність, - додала Біргіт Вілот-Захерер, виконавчий директор Баденського Червоного Хреста, - тому ми спочатку рахуємо, а потім тільки беремось за реалізацію якої-небудь програми. Так було з поставкою медикаментів, із закупівлею міні-пральні та інших набутків, які Німеччина передала у подарунок МСЦ ЛОО ТЧХУ».

 

 

 

 

 

 

Пожвавлення викликав виступ фотожурналіста Тілля Майєра, котрого у колективі знають так, як ніби він ніколи зі Львова і не виїздив. І він так само знає майже всіх членів колективу Червоного Хреста Львівщини. Про багатьох медичних сестер писав, фотографував, знімав фільми і демонстрував їх німецьким телеглядачам.

 

 

 

 

 

 

«Мені присудили премію у 5 тисяч євро, - похвалився Тілль, - за матеріали, які я привожу зі Львова і публікую у німецькій пресі. Але я вважаю, що це не моя особиста нагорода, а наша спільна, бо ви, дорогі друзі, допомогли все це зібрати, побачити і зафіксувати для історії. Тож половину з цієї суми віддаю вам, але не грішми, а новими куртками медсестри - червонохрестівця, пошитими спеціально для вас. Ми у Німеччині закупили тканину, замовили для курток емблеми Червоного Хреста, і кравці взялися за шиття та оздоблення цих виробів за міжнародними стандартами.

 

 

 

 

 

 

Медичні сестри подякували Тіллю за добру звістку. На прохання гостей, вони дали вичерпні відповіді про своє навантаження під час робочого дня, заодне не втрималися, щоб не поскаржитися на місцеву владу, яка впродовж років не може вирішити проблеми безкоштовного проїзду медичних сестер Червоного Хреста до будинків лежачих хворих, яких вони обслуговують щодня за скеруванням дільничних лікарів.

 

 

 

 

 

 

Після урочистої частини, де лунали бадьорі привітання, і обмін думками, гостей запросили на святкове частування.

 

 

 

 

 

 

Зустріч була теплою, продуктивною і багатообіцяючою. Співпраця з Баденським Червоним Хрестом буде продовжуватися і надалі.

 

 

 

 

Фото – Ірини Апостолюк

Прес-служба Личаківської ОО ТЧХ України

 

 

 

Переглядів: 671 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 03:18
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024