Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Вересень » 12 » Червоний Хрест взяв участь у святі з нагоди Дня міста Білої Церкви, яке відзначило 10 вересня своє 984-річчя
18:23
Червоний Хрест взяв участь у святі з нагоди Дня міста Білої Церкви, яке відзначило 10 вересня своє 984-річчя

 

МІСТО, ЩО КРОКУЄ У МАЙБУТНЄ

 

 

     

      Червоний Хрест взяв активну участь у святі

      з нагоди Дня міста Білої Церкви, яке відзначило

      10 вересня своє 984-річчя

 

 

 

 

 

 

 

 

10 вересня Біла Церква відзначила своє 984-річчя. Традиційно, до святкувань долучилася міська організація Товариства Червоного Хреста України, волонтерів якої можна було зустріти відразу на кількох локаціях свята.

 

Так, у рамках спільного проекту Товариства і уряду Японії «Підтримка довгострокової соціальної стабільності в Україні» відбулася фотовиставка, яка висвітлює діяльність за цим проектом.

 

Діти з внутрішньо переміщених сімей, отримувачі допомоги, які їздили до оздоровчого табору за проектом, разом із волонтерами Товариства підготували танок.

 

Галина Кожедуб, координатор проекту в Київській області та голова Білоцерківської міської організації ТЧХУ розповіла присутнім про проект та привітала найактивніших учасників.

 

Під час заходу перед присутніми виступив народний депутат Хвича Мепарішвілі. Він подякував волонтерам і співробітникам Товариства за добрі вчинки, які вони роблять для людей.

 

 

 

 

 

 

У «Кварталі проектів», що розташувався на головній площі Білої Церкви, містян знайомили з новоствореним Центром волонтеріату Червоного Хреста. Волонтери пояснювали призначення структури, розповсюджували відповідну літературу та записували охочих долучитися до лав добровольців. Тут же можна було придбати рукотвори, кошти від реалізації яких будуть передані на лікування тяжкохворих діток.

 

Щоб представити роботу волонтерів Червоного Хреста, червонохрестівці влаштували цікаву вікторину у міському Лекторії.

 

Спільно з Академією пенсіонерів Товариство Червоного Хреста України влаштувало благодійний ярмарок, мета якого – зібрати кошти для придбання інкубатору для новонароджених.

 

Літні жінки виготовили безліч прикрас і виробів ручної роботи, приготували випічку і активно пропонували зробити внесок заради доброї справи. Відвідувачів привабили не лише смачні й корисні вироби, а й гарні українські пісні, які виконували жінки.

 

Традиційно святкові заходи патрулювали 15 членів міського загону швидкого реагування Червоного Хреста. Двоє волонтерів загону супроводжували святковий велопробіг.

 

Як ми уже повідомляли, 11 вересня в парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка пройшов відкритий майстер-клас з першої допомоги. Заняття провели члени загону швидкого реагування міської організації Товариства Червоного Хреста України на чолі з командиром Мариною Сметаною (докладніше див. - http://lviv-redcross.at.ua/blog/2016-09-11-8412 ).

        

 

 

 

 

 

Фото – прес-служби ТЧХУ та Білоцерківської ОО ТЧХУ

За джерелами:

http://red-cross.org.ua/news/2016-09-11-930

http://www.redcross.org.ua/modules/news/index.php?id=2181

 

 

 

Переглядів: 766 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 00:21
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024