Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Вересень » 13 » Представники ТЧХУ відвідали зустріч, присвячену наданню та навчанню першій долікарській допомозі в Женеві
21:54
Представники ТЧХУ відвідали зустріч, присвячену наданню та навчанню першій долікарській допомозі в Женеві

 

МІЖНАРОДНЕ  ПАРТНЕРСТВО

 

 

 

 

Представники ТЧХУ відвідали зустріч,

присвячену наданню та навчанню першій

долікарській допомозі в м Женеві (Швейцарія)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4-9 вересня 2016 року в Женеві (Швейцарія) за підтримки Міжнародного Комітету Червоного Хреста пройшла щорічна робоча зустріч, присвячена обміну досвідом в наданні та навчанні першій  допомозі.

 

 

У зустрічі взяли участь Юлія Галаган, координатор з першої допомоги Національного комітету, та Ірина Мітченко, заступник голови Донецької організації Товариства Червоного Хреста України.

 

 

Цей захід відрізняє велика кількість практичних занять, знайомство з практиками інших країн, лекції від співробітників штаб-квартири Міжнародного Комітету Червоного Хреста, робота в групах над проектами, а також мотивуюча атмосфера навчання і приналежності світовій спільноті Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

 

 

 

 

 

 

 

«Я дуже хвилювалася, коли збиралася їхати. Готувала і перекладала наші матеріали, перечитувала професійну літературу. Хотілося представити Україну гідно, - описує свій досвід Юлія Галаган. - Коли приїхала, відразу потрапила в сім'ю - у величезну, дружну, професійну сім'ю Червоного Хреста і Червоного Півмісяця. Це дуже важливо відчути на практиці. Ми можемо багато говорити про солідарність всередині нашого суспільства, але коли потрапляєш у велику міжнародну команду, де все відбувається дуже динамічно, але всі одне одного підтримують, допомагають, піклуються, щоб всі все встигли, зрозуміли, розібралися і просто не загубилися, це чудово! У нас була велика кількість навчальних занять – від простих і веселих (приготування навчального гриму), до складних і психологічно важких (правильне поводження з тілами загиблих, щоб потім було можливо їх опізнати). Ми працювали з 8.30 до пізнього вечора. Це такий внесок у розвиток кожного учасника і мій особисто, що мені здається, що зараз я «виросла» сантиметрів на 15».

 

 

Фото – прес-служби ТЧХУ

Джерело:

http://www.redcross.org.ua/modules/news/index.php?id=2182

 

 

Переглядів: 600 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 17:06
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024