Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Вересень » 16 » У м. Бахмачі підготовлено інструктора Червоного Хреста з навчання навичкам долікарської допомоги
12:06
У м. Бахмачі підготовлено інструктора Червоного Хреста з навчання навичкам долікарської допомоги

 

НАПЕРЕКІР  НЕПЕРЕДБАЧУВАНОСТІ

 

 

 

У м. Бахмачі, що на Чернігівщині, підготовлено

інструктора Червоного Хреста з навчання

навичкам надання долікарської допомоги

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Про це повідомляє Бахмацька районна незалежна газета «Порадник».

 

З чого починається життя людини? З народження, з навчання, з доброї справи? Або ж з першого відповідального рішення? Чи, може, з розуміння людських цінностей?


Якби там не було, а життя непередбачуване. Ніхто не знає, що з нами буде завтра, але кожен впевнений, що саме його нещастя обійде стороною.

 

Про необхідність убезпечити себе від випадковостей нам нагадує Всесвітній день надання першої медичної допомоги, який світова громадськість відзначає у другу суботу вересня. В цьому році ця дата випала на 10 вересня.

 

За даними ВООЗ, в Україні смертність від нещасних випадків і серцевих нападів в декілька разів вища, ніж в країнах Євросоюзу та США. Європейський досвід свідчить, що рівень підготовки населення з надання само - та взаємодопомоги значно впливає на зменшення втрат та інвалідизації цивільного населення при аваріях та природних катаклізмах.

 

Також добре відомо, що допомогти потерпілим в перші години нещастя може лише той, хто володіє спеціальними навичками та вміннями. В Україні щорічно, у разі успішного надання першої долікарської допомоги постраждалим внаслідок ДТП, стихійного лиха або ушкодження з інших причин, можна врятувати близько 50 тис. осіб.


Товариство Червоного Хреста України (ТЧХУ) постійно займається діяльністю з навчання населення навичкам надання першої допомоги в рамках статутної діяльності. У Бахмацькій районній організації ТЧХУ підготовлений інструктор з надання першої долікарської допомоги, який може провести навчання для всіх бажаючих за 12, 6, 4-годинними програмами.

 

Під час тренінгу учасники отримають знання та відпрацюють практичні навички, щоб у майбутньому чітко розуміти, як діяти у подібних ситуаціях в реальному житті.


Тож перша допомога рятує життя людей. Надавайте першу допомогу всім, хто її потребує, без виключення і ставтеся до них з повагою. Бажаючих здобути навички з надання першої допомоги просимо звертатися за тел. 097 103 52 41 Тетяна Миколаївна .

 


Щиро вдячні


Працівники Бахмацької районної організації Товариства Червоного Хреста України висловлюють подяку ФОП - В.М. Слабченко, Л.П. Ніколаєнко, В.М. Шевченко за поповнення шкільних аптечок медикаментами для надання першої долікарської допомоги ЗОШ І-ІІІ ст. №1,№4, №5 та Бахмацькій гімназії.

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://poradnik.org.ua/category/9-news/3855-2016-09-14-19-37-42

 

Переглядів: 508 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 05:21
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024