Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Вересень » 18 » МКЧХ передав Медичній академії КФУ нове обладнання на 600 тис руб
13:42
МКЧХ передав Медичній академії КФУ нове обладнання на 600 тис руб

 

 

ДІЄВА  НЕЙТРАЛЬНІСТЬ І ГУМАНІЗМ

 

 

 

 

Днями Міжнародний Комітет Червоного

Хреста передав Медичній академії Кримського

Федерального Університету нове обладнання

на 600 тис руб

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста передали колективу Медичної академії імені С.І. Георгіївського Кримського федерального університету ім. В.І. Вернадського медичне обладнання для кафедри анестезіології-реаніматології і швидкої медичної допомоги на суму близько 600 тисяч рублів.

 

Про це повідомили в прес-службі КФУ.

 

 

 

 

 

 

«Для розвитку і підтримки навичок в анестезіології-реаніматології і швидкої медичної допомоги вже вдруге поставляється навчальне обладнання для даної кафедри. Перша поставка відбулася в 2015 році », - зазначила представник Червоного Хреста Олена Полігалова,

 

Директор Медичної академії ім. С.І. Георгіївського Нанулі Іванова в свою чергу підкреслила, що нове обладнання допоможе навчити практичним навичкам молодих докторів, а досвідченим медикам - удосконалити техніку.

 

 

 

 

 

 

«В рамках співпраці з Міжнародним Комітетом Червоного Хреста, ми маємо можливість не тільки поповнити матеріально-технічну базу академії, а й підвищити рівень наших фахівців завдяки стажуванню, які проводить МКЧХ в провідних клініках світу», - заявила Н.Іванова.

 

 

 

 

 

 

 

За словами декана факультету підготовки медичних кадрів вищої кваліфікації і додаткової професійної освіти при Медичній академії Ольги Крючкової, вузу передано вісім одиниць спецобладнання.

 

 

 

 

 

 

«Вісім одиниць було передано організацією нашого вузу, серед яких манекени, виготовлені з синтетичних матеріалів. Вони максимально наближені до властивостей людського тіла, пручаються надавлюванню руки при реанімації, при здійсненні компресії, чинять опір вдування повітря в легені і створюють враження, аналогічні тим, з якими лікар стикається на практиці», - інформувала вона.

 

 

Полігалова запевнила, що, незважаючи на завершення в 2016 році програми з постачання обладнання в Медичну академію, МКЧХ не планує припиняти співпраці зі структурним підрозділом КФУ.

 

 

 

Фото - www.c-inform.info

За джерелом:

http://www.c-inform.info/news/id/43157

 

 

 

Переглядів: 590 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 14:09
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024