Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Вересень » 18 » Львівська музична школа – інтернат ім. С. Крушельницької отримала у подарунок незвичайну книгу
21:48
Львівська музична школа – інтернат ім. С. Крушельницької отримала у подарунок незвичайну книгу

 

 

А В Т О Г Р А Ф

 

 

       

       Львівська музична школа – інтернат

       ім. С. Крушельницької отримала

       у подарунок незвичайну книгу з посвятою

       видатної людини з Легенди

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні , 18 вересня, у Львові був останній день роботи ХХІІІ Міжнародного книжкового «Форуму видавців». Книговидавці підраховують майбутні прибутки, письменники – кількість читачів, з якими вдалося поспілкуватися, а Червоному Христу залишається відзначити тих, хто був щедрим на пожертви.

 

І це не обов'язково пожертви грішми. Вони можуть бути і книгами. Особливо, коли їх автор – людина з Легенди, причетна до проголошення незалежності України, моральний авторитет нашого народу.

 

Саме до таких людей я відношу відомого в усьому світі Героя України Левка Лук'яненка.

 

 

 

 

 

 

На Форумі видавців функціонував іменний кіоск Левка Лук'яненка. Його книга «Де ти, доле України?» сподобалась читачам, і вони стали в чергу, щоб придбати її, а заодно отримати в автора автограф.

 

 

 

 

 

 

Я купила дві книги для домашньої бібліотеки. Отримала автограф. Розговорилися. Мова зайшла про юні таланти, зокрема, про ті, що вчаться у Львівській середній спеціальній музичній школі – інтернат ім. Соломії Крушельницької, де у мене діє міцна первинна організація Червоного Хреста Личаківської РО ТЧХ м.Львова. Для неї Левко Лук'яненко подарував свою книгу з автографом.

 

 

 

 

 

 

Левко Лук'яненко, підписавши книгу, побажав юним талантам знайти відповідь на запитання, яке він поставив у заголовку.

 

 

 

 

 

 

Подякувавши автору за автографи і побажавши йому міцного здоров'я і нових творчих успіхів на ниві красного письменства, я у той же день була у своїх волонтерів зі школи-інтернату ім. С. Крушельницької і вручила їм подарунок з посвятою видатної людини.

 

 

 

 

 

 

У школі зраділи подарункові: такої книги у їх бібліотеці ще не було, і пообіцяли, що всі гуртом шукатимуть відповідь на корінне питання для кожного з нас: як зробити так, щоб доля України стала кращою, ніж вона є зараз.

 

 

 

 

 

 

Те, що ми не можемо висловити словом, те можна сказати у музиці. Україна, як відомо, і музична, і співуча. І пісня її ще не доспівана. Молоді таланти з Львівської школи – інтернат ім. Соломії Крушельницької – одні з тих, хто творитиме завтра наш музичний світ, і вони неодмінно донесуть зі сцени до глядача свою відповідь на запитання, поставлене у книзі Левком Лук'яненком.

 

 

 

 

 

 

Фото – автора

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО ТЧХ м. Львова

 

 

 

 

 

Переглядів: 506 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 08:31
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024