Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Вересень » 23 » У Херсонській області запрацювала ще одна міська організація Товариства Червоного Хреста України
15:48
У Херсонській області запрацювала ще одна міська організація Товариства Червоного Хреста України

 

ЧЕРВОНИЙ  ХРЕСТ - У ТАВРІЙСЬКУ

 

 

 

       

       У Херсонській області запрацювала ще одна

       міська організація Товариства Червоного

       Хреста України

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

19 вересня на території Таврійської міської ради запрацювало міське Товариство Червоного Хреста України.

 

На першому засіданні новоствореної МО ТЧХУ затвердили правління з 5 осіб, головою обрали Вікторію Созикіну.

 

Про це повідомляється на сайті міськради Таврійська.

 

 

Довідково:

 

Таврійськ - це одне з міст Херсонської області України. Воно відноситься до Новокаховської міськради. До обласного центру - Херсона від нього по прямій всього 50 км, а по автодорозі доведеться проїхати 86 км. Місто знаходиться між Новою Каховкою і Каховкою, на лівому березі Каховського водосховища  р. Дніпро.

 

У місті є залізнична станція «Каховка» (лінія Снігурівка - Федорівка). До того ж його перетинає траса державного значення під назвою «Одеса - Мелітополь - Новоазовськ».

 

 

 

 

 

 

У м. Таврійську розміщені 19 підприємств - 6 залізничних, 2 автотранспортних, річковий порт, управління Північно-Кримського каналу та Богданівської зрошувальної системи, 5 будівельних підприємств, м'ясокомбінат, комбінат хлібопродуктів, який виробляє на рік понад 40 тис. тонн комбікормів і 20 тис. тонн кукурудзи на зерно, маслосир-база, яка випускає 1600 тонн твердих і 2700 тонн плавлених сирів на рік та ін. підприємства.

 

Найбільшим підприємством Таврійська є рефрижераторне депо - одне з найбільших в нашій країні. Воно має 617 рефрижераторних секцій для перевезення народногосподарських вантажів, які швидко псуються. На підприємстві працюють 3769 осіб.

 

В управлінні Північно-Кримського каналу раніше були зайняті 1200 осіб. Сфера діяльності управління - експлуатація магістрального каналу: забезпечення безперебійної подачі води на зрошувальні системи. Тепер - Херсонської області, раніше – Криму. Вода подавалась як на промислові підприємства, так і рибні господарства Криму. Канал протяжністю 400,5 км може зрошувати 344 тис. га, з них 100 тис. га - в Херсонській області.

 

У місті є дві (середня і восьмирічна) школи і восьмирічна школа-інтернат, де понад 100 педагогів навчають близько 2000 учнів. Діють два медичних заклади на 70 ліжок, п'ять дитячих дошкільних установ на 615 місць, будинок культури із залом на 220 місць, літній кінотеатр на 500 місць, чотири бібліотеки з книжковим фондом 54.5 тис. примірників. До послуг населення - з десяток магазинів, п'ять столових, два будинки побуту, три відділення зв'язку  та ін. заклади, необхідні для нормального життя сучасного міста.

 

Історія Таврійська поки що досить коротка, адже це наймолодше місто в області. Його заснували на місці селища Східне у м. Нова Каховка. Цікаво, що будівництво компактно розташованих селищ Східне, Залізничників і Плодове були пов'язані свого часу з необхідністю зрошення північних районів Криму і південних районів України, будівництвом зрошувально-обводнювальних Північно-Кримського каналу, а також спорудженням Каховської ГЕС ім. Непорожнего.

 

Це була одна з Великих будов комунізму. Таврійськ створили для будівництва та обслуговування електростанції. На початку березня 1983 р. вийшов відповідний Указ Президії Верховної Ради УРСР. У міста є всі відповідні атрибути - прапор, герб, а міська територіальна громада має свій Статут. Тепер місто Таврійськ матиме і свою власну організацію Червоного Хреста.

 

В добру путь, колеги!

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://www.0552.ua/article/1376885

 

 

Переглядів: 559 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 22:10
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024