Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Вересень » 25 » На Чернігівщині відбувся семінар з Міжнародного гуманітарного права за участю військових юристів та командирів
20:57
На Чернігівщині відбувся семінар з Міжнародного гуманітарного права за участю військових юристів та командирів

 

 

ІМПЛЕМЕНТАЦІЯ  МГП

 

 

 

На базі 169-го навчального центру Сухопутних

військ Збройних Сил України, що у селищі Десна

на Чернігівщині, пройшов триденний семінар

з питань імплементації Міжнародного

гуманітарного права

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У даному заході, який відбувся в рамках співробітництва Делегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні зі Збройними Силами України, взяли участь військові юристи від Генерального штабу, командування Сухопутних військ, офіцери зі складу юридичних служб Навчального центру, командири підрозділів та представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

Головною метою заходу став розгляд питань з надання юридичної допомоги командирам щодо виконання Міжнародного гуманітарного права під час ведення бойових дій та організація взаємовідносин з цивільним населенням в районі збройного конфлікту на сході України. Зокрема, військові обговорили події у цій зоні в контексті міжнародно-правових стандартів ведення військових дій у населених пунктах та визначили шляхи посилення цих стандартів у своїх військових частинах.

 

 

 

 

 

 

Також на тактичному полі Навчального центру відбулася демонстрація дій механізованого взводу в обороні та наступі з елементами практичного відпрацювання питань прийняття рішення командиром у бою із застосуванням норм Міжнародного гуманітарного права.

 

Наприкінці курсу кожен учасник отримав набір методичних матеріалів, які будуть використовуватися для подальшого навчання підлеглих основним принципам Міжнародного гуманітарного права, а також сертифікати від організаторів семінару.

 

 

 

Фото – www.mil.gov.ua

За джерелом:

http://www.mil.gov.ua/news/2016/09/23/na-chernigivshhini-vidbuvsya-seminar-z-mizhnarodnogo-gumanitarnogo-prava-za-uchastyu-vijskovih-yuristiv-ta-komandiriv/

 

Переглядів: 554 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 21:56
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024