Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Вересень » 25 » В Україні проходять Дні Німеччини: У м. Кам'янському (колишнє – м. Дніпродзержинськ) також вшановують німців
21:50
В Україні проходять Дні Німеччини: У м. Кам'янському (колишнє – м. Дніпродзержинськ) також вшановують німців

 

СВЯТО  У  МОДУЛЬНОМУ  МІСТЕЧКУ

 

 

       

       В Україні проходять Дні Німеччини:

       У м. Кам'янському (кол. - Дніпродзержинськ) 

       також вшановують німців

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні акція, присвячена українсько-німецькому співробітництву, проходить в модульному містечку для тимчасово переміщених осіб на Лівому березі Дніпра у м.Каменському.

 

 

На сьогоднішній день в цьому містечку, побудованому за сприяння німецької організації зі співробітництва з Україною «GIZ», проживають понад 450 переселенців із зони збройного конфлікту на Донеччині.

 

 

 

 

 

Зараз там проходить свято, присвячене Німеччині - працює пункт психологічної консультації і намет Червоного Хреста, всіх бажаючих пригощають ароматною кавою, на відкритому вогні готуються справжні німецькі сосиски з капустяним салатом.

 

 

Особливо радіє дітвора - для них працюють ігрові столи, аніматори проводять веселі конкурси з подарунками, поруч розгорнуті дитячі атракціони.

 

 

Гостями свята стали перший віце-мер Кам'янського Олександр Плахотник, заступник Генерального консула Німеччини в м. Дніпрі Петер Шмаль і координатор німецьких проектів в Україні Крістіан Пошман.

 

Відкриваючи свято, Олександр Плахотник подякував німецьким партнерам за співпрацю та допомогу у вирішенні питань з вимушеними переселенців, яких тільки в Кам'янському - близько 6 тисяч.

 

 

«Наша співпраця з Німеччиною буде тривати і поглиблюватися. Минулого тижня між міською владою Каменського і організацією «GIZ» був підписаний меморандум про партнерство, ми разом будемо здійснювати ряд нових амбітних проектів, зокрема, відкриття Центру психологічної допомоги для переселенців. А сьогодні я бажаю всім мирного неба і веселого свята»! - Сказав Олександр Плахотник.

 

 

 

 

 

 

Гості з Німеччини - Петер Шмаль і Крістіан Пошман - подякували владі Каменського за теплий прийом і сьогоднішнє свято, а також запевнили, що україно-німецьке співробітництво, в тому числі і в Кам'янському, буде в подальшому розширюватися.

 

 

Свято продовжується...

 

 

Фото – kstati.dp.ua

За джерелом:

http://kstati.dp.ua/content/v-kamenskom-chestvuyut-nemcev

 

Переглядів: 538 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 08:12
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024