Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Вересень » 29 » Поляки подарували львівським рятувальникам мобільний комплекс надання масової допомоги
10:43
Поляки подарували львівським рятувальникам мобільний комплекс надання масової допомоги

 

 

ТРАНСКОРДОННА  БЕЗПЕКА

       

       Комплекс застосовують під час надзвичайних

       ситуацій, пов'язаних з небезпечними хімічними

       і радіоактивними речовинами

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Львівські рятувальники отримали гуманітарну допомогу від польських колег у вигляді «мобільного комплексу масової деконтамінації», легких хімічних захисних костюмів та іншого спорядження. Таку допомогу отримали в рамках проекту «CBRN – хімічні, біологічні, радіологічні і ядерні загрози – транскордонна безпека і співпраця. Частина ІІ».

 

Мобільний пункт масової обробки потерпілих складається з двох надувних палаток, засобів освітлення та обігріву, двох надувних ємностей – відстійників (для збору забрудненої води), необхідного медичного оснащення для надання домедичної допомоги потерпілим, інформує ГУ ДСНС у Львівській області.

 

 

 

 

 

 

Цей комплекс дозволить значно підвищити рівень забезпечення захисту під час проведення масових заходів, та загалом готовність до реагування на події, пов’язані з небезпечними речовинами, особливо у разі великої кількості постраждалих.

 

 

 

 

 

У повідомленні зазначається, що такий комплекс є унікальним на теренах нашої держави, адже українські рятувальники використовуватимуть його у своїй роботі вперше.

 

Уже сьогодні, 29 вересня, під час комплексних навчань львівські рятувальники зможуть застосувати за функціональним призначенням.

 

 

Довідка

 

Деконтамінація – процес проведення медико-санітарних заходів з метою усунення хімічних, радіаційних чинників та біологічних агентів з поверхні тіла людини, в продукті або на продукті, приготовлених для споживання, на інших предметах, враховуючи транспортні засоби, які можуть становити ризик для здоров'я населення.

 

 

 

Фото - ГУ ДСНС у Львівській області

За джерелом:

http://zaxid.net/news/showNews.do?polyaki_podaruvali_lvivskim_ryatuvalnikam_mobilniy_kompleks_nadannya_masovoyi_dopomogi&objectId=1405111

 

 

 

Переглядів: 598 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 19:53
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024