Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Вересень » 30 » Співробітники Червоного Хреста навчали поліцейських надавати першу долікарську допомогу
21:22
Співробітники Червоного Хреста навчали поліцейських надавати першу долікарську допомогу

 

ПРАВООХОРОНЦІ  НОВОЇ  ХВИЛІ

 

 

 

 

Співробітники Червоного Хреста м. Добропілля

на Донеччині показали працівникам поліції,

як надавати першу долікарську допомогу

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Навики стражі порядку набували насамперед для допомоги при таких нещасних випадках, як: втрата свідомості, зупинка серцебиття і дихання, опіки і травми, переломи і поранення.

 

Крім цього поліцейських навчали правилам транспортування і перенесення потерпілого.

 

Добропільські правоохоронці постійно взаємодіють з Червоним Хрестом. Слід зазначити, що значна кількість працівників Добропільського відділення поліції вступили в Товариство Червоного Хреста України.

 

Так, начальник ізолятора тимчасового утримання Покровського відділу поліції, підполковник поліції Руслан Будасов не просто вступив в Товариство Червоного Хреста, а закінчив спеціальні курси з навчання населення першої долікарської допомоги, і отримав сертифікат міжнародного зразка. Тепер співробітник поліції є інструктором Червоного Хреста і може самостійно проводити навчання з цього профілю з рядовими громадянами.

 

Сьогодні Руслан Будасов разом з начальником міської організації Червоного Хреста Іриною Павленко провели теоретичні та практичні заняття з вивчення основ надання першої долікарської допомоги при кульових пораненнях, пошкодженнях органів, травмах, опіках і переломах для всього особового складу Добропільського відділення поліції.

 

 

Правоохоронці детально вивчили, що необхідно робити в перші секунди при зупинці серця, кровотечах та інших важких травмах, що вимагають невідкладної допомоги.

 

 

Представники Червоного Хреста відзначили, що лікарі не завжди можуть швидко дістатися до місця, де є потерпілі, тому надати кваліфіковану домедичну допомогу повинен вміти кожен свідомий громадянин.

 

 

«Ми - поліцейські, часто опиняємося в екстремальних ситуаціях, коли потерпілому необхідна медична допомога. У цьому випадку кожна хвилина може стати вирішальною для збереження життя і здоров'я людини. Саме тому нам просто необхідно вміти правильно організувати і надати невідкладну допомогу постраждалим на місці події», - зазначив підполковник поліції Руслан Будасов.

 

 

Відповідно до Закону України «Про Національну поліцію», кожен поліцейський в разі потреби зобов'язаний надати потерпілому домедичну допомогу на місці події і тільки за умови, що життя потерпілого поза небезпекою або поруч з ним знаходяться кваліфіковані фахівці з надання медичної допомоги, працівник поліції зможе перейти до виконання інших завдань. Тому такі тренінги просто необхідні для правоохоронців. Завдяки отриманим знанням, поліцейські зможуть врятувати не одне життя.

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://shkvarki.org/dobropole/item/10271-sotrudniki-krasnogo-kresta-uchili-politsejskikh-okazyvat-pervuyu-dovrachebnuyu-pomoshch

 

Переглядів: 664 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 06:54
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024