Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Жовтень » 1 » Червоний Хрест провів транскордонні навчання загонів швидкого реагування України та Білорусі (ВІДЕО)
02:21
Червоний Хрест провів транскордонні навчання загонів швидкого реагування України та Білорусі (ВІДЕО)

 

 

ПРОЕКТ ТРАНСКОРДОННИХ НАВЧАНЬ – В ДІЇ

 

 

 

         

          28-30 вересня у смт. Козин (с. П’ятихатки)

          Київської області відбулися транскордонні

          навчання загонів швидкого реагування

          Червоного Хреста України та Білорусі

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Навчання проходили в рамках проекту PrepCap: «Підвищення потенціалу готовності і реагування Товариства Червоного Хреста України та Білоруського Товариства Червоного Хреста».

 

 

 

 

 

 

 

Проект, який триває з квітня 2015 року і продовжиться до березня 2017 року, має на меті зміцнити потенціал готовності та реагування Товариства Червоного Хреста України та Білоруського Товариства Червоного Хреста на природні та техногенні надзвичайні ситуації.

 

 

 

 

 

 

 

Під управлінням Австрійського Червоного Хреста організовано реалізацію цього проекту. Його партнерами є Товариства Червоного Хреста України та Білорусі, а також Болгарії, Данії, Італії та Університету м. Інсбрука (Австрія).

 

 

 

 

 

 

Усі дні тренінгу супроводжувалися інтенсивними теоретичними і практичними сесіями з таких важливих тем, як: комунікація у кризовій ситуації, психосоціальна підтримка, аварійно-рятувальні методи і надання першої долікарської допомоги постраждалим у місцях, куди важкий доступ, і тому потрібно було застосовувати спеціальне обладнання (мотузки). Застосовувалися і такі методи навчання у наданні першої долікарської допомоги , як імітація умовних поранень (грим) тощо.

 

 

 

 

 

 

30 вересня у рамках практичної частини навчань, на полігоні ДП “Мобільний рятувальний центр”, учасники влаштували імітацію прийому потоку біженців з іншої країни, для яких розгорнули транзитний і реєстраційний центр з 16 наметів, у кожному з яких надавалась певна допомога.

 

 

 

 

 

 

Були відпрацьовані різні сценарії надзвичайних ситуацій – пологи у жінки, маленька дитина, яка загубила батьків, чоловік із небезпечною інфекційною хворобою, постраждалий з укусом тварини тощо. Члени загонів швидкого реагування продемонстрували навички в сферах першої допомоги, кризової комунікації та психосоціальної підтримки.

 

 

 

 

 

 

У події взяли участь представники Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, Національного комітету Товариства Червоного Хреста України, делегати від Австрійського, Болгарського та Італійського Червоного Хрестів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото – прес-служби ТЧХУ

За джерелом:

http://redcross.org.ua/modules/news/index.php?id=2199

 

 

Переглядів: 602 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 01:19
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024