Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Жовтень » 2 » Зустріч випускників факультету журналістики ЛНУ ім.І.Франка, котрі закінчили його 40 років тому
20:25
Зустріч випускників факультету журналістики ЛНУ ім.І.Франка, котрі закінчили його 40 років тому

 

 

ЖУРНАЛІСТИ  НА  ПЕНСІЮ – НЕ  ЙДУТЬ!

 

 

 

 

 

Зустріч випускників факультету

журналістики ЛНУ ім.І.Франка,

котрі закінчили його 40 років

тому

 

 

 

 

 

 

 

30  вересня у Львівському національному університеті ім.Івана Франка відбулася зустріч випускників факультету журналістики, котрі закінчили його 40 років тому.

 

 

 

 

 

 

У 1976 р. дипломи про присвоєння кваліфікації «журналіст» отримали в університеті три групи випускників, загальною чисельністю 75 осіб. По різному склалася їх доля. Хтось у журналістиці розчарувався і зайнявся іншою справою, а хтось, навпаки, досяг вершин майстерності і став володарем людських душ.

 

 

 

 

 

 

Випускники зібралися з різних кінців України.  Людмила Чередарик – з Чернівців,  Михайло Савчак, - з Луцька, Олександр Піскун – з Києва, Михайло Данилюк – з Полтави, Валентина Кушнір – з Луганська, Катерина Шевченко - Молодовська – зі Львова… Але із заявлених 35 учасників на зустріч випускників 1976 р. прийшли трохи більше 20 осіб.

 

 

 

 

 

 

Від імені факультету привітав присутніх колишній однокурсник, а нині професор кафедри радіомовлення і телебачення, доктор історичних наук Іван Крупський. Він подякував присутнім за можливість зустрітися всім разом через такий довгий час у стінах рідної Альма Матері і запросив на з'їзд Асоціації випускників факультету, де запланований не тільки виступ нинішнього декана Михайла Присяжного, але й Михайла Батога - видатного львівського журналіста, фундатора агенції УНІАН.

 

 

 

 

 

 

Обійми, поцілунки, спогади…І як обійтися без жартів. Один дотепник запропонував над трибуною з'їзду Асоціації випускників факультету журналістики ЛНУ ім.І.Франка, запланованого на 1 жовтня, вивісити лозунг «Журналісти на пенсію – не йдуть!», бо в іншому разі можна буде трактувати цю подію як таку, що приурочена Міжнародному дню людей похилого віку.

 

 

 

 

 

 

Жарти – жартами, але неумолимий час робить своє: заступник декана факультету журналістики Ярослав Табінський , зачитуючи у своєму зверненні список випускників сорокарічної давнини, повідомив, що 15 осіб уже відійшли у кращий світ. Їх пам'ять вшанували хвилиною мовчання.

 

 

 

 

 

 

На зльоті випускники констатували: в гонитві за сенсацією сучасні ЗМІ занадто багато уваги приділяють висвітленню негативних явищ, забуваючи про позитивні сторони життя. А це - і є головне завдання для майстрів пера, що служать інтересам суспільства, а не власної кишені. 

 

 

 

 

 

 

 

Розї"зджаючись, однокурсники вкотре обмінялися адресами, побажаннями зустрічатися якомога частіше, продовжувати писати для ЗМІ навіть у якості волонтерів, піднімаючи теми позитивних явищ і милосердя, в тому числі і в тих, що засновані і належать Товариству Червоного Хреста України. 

 

 

 

 

 

 

Довідково:

 

Докладний звіт і фоторепортаж із з'їзду Асоціації випускників  факультету журналістики 

ЛНУ ім. Івана Франка, який відбувся 1 жовтня, див. -  http://journ.lnu.edu.ua/assotiation.htm

 

 

Фото – автора

Ірина Апостолюк (дівоче Дзіклевич),

випускниця ф-ту журналістики ЛНУ ім.І.Франка 1976 .р

 

 

 

 

Переглядів: 1192 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 08:30
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024