Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Жовтень » 6 » Coca-Cola та Освіторія відкривають нові освітні можливості для дітей з інтернатів
17:41
Coca-Cola та Освіторія відкривають нові освітні можливості для дітей з інтернатів

 

СМАРАГДОВЕ  МІСТО – КЛИЧЕ!

 

 

 

Coca-Cola та Освіторія відкривають 

нові освітні можливості для дітей

з інтернатів

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Майбутнє будь-якого суспільства залежить від сьогоднішньої молоді. Саме тому, компанія «Кока-Кола Беверіджиз Україна» та громадська спілка «Освіторія» розгортають на національному рівні програму, яка допоможе дітям-сиротам отримати гідну освіту і більше шансів у майбутньому.

 

 

Спільний проект розпочався минулого року у центрі соціальної реабілітації «Смарагдове місто» у Святогірську Донецької області, що став домівкою для дітей-переселенців з АТО. Саме тут організатори запровадили освітній проект iLearn – онлайн-курси, які відповідають програмі ЗНО та містять відеолекції, комп’ютерні тести, матеріали для самопідготовки, а також вебінари з лекціями викладачів вишів. 

 

 

Програма iLearn дозволила значно збільшити кількість випускників «Смарагдового міста», які вступили до вузів чи технікумів. 52% учасників програми сьогодні стали студентами.

 

 

 

 

 

На знімку: Вова Рагуз, випускник «Смарагдового міста», студент Донбаської державної машинобудівної академії.

 

 

 

«Мені програма допомогла піти навіть далі, ніж я очікував. Я сподівався на технікум, а вступив до ВУЗу, на факультет машинобудівництва», – розповів Вова Рагуз, випускник «Смарагдового міста», який цього року став студентом Донбаської державної машинобудівної академії.

 

 

«Кока-Кола в Україні послідовно реалізовує стратегію допомоги соціально незахищеній молоді. Даний проект спрямовано на створення передумов для отримання кращої освіти та гідного працевлаштування для майбутніх випускників шкіл-інтернатів та сиротинців», — підкреслив Андрій Бублик, Директор зі зв’язків із громадськістю та державними установами компанії «Кока-Кола Беверіджиз Україна».

 

Перш ніж приступити до навчання, діти отримують усю необхідну інформацію про ЗНО, умови вступу і навчання у різних закладах та попит різних спеціальностей на ринку праці. Попереднє тестування для виявлення здібностей кожного допомагає випускникам визначитися з напрямом майбутньої професії. А ще учасники проходять персональні консультації з психологом і тренінги з мотивації.

 

 

 

 

 

На знімку: У 2016/2017 навчальному році програма буде реалізована у 5 областях України — Донецькій, Вінницькій, Кіровоградській, Львівській та Закарпатській.

 

 

У 2016 році компанія «Кока-Кола Беверіджиз Україна» відкрила 8 комп’ютерних класів у школах-інтернатах, які долучилися до програми, і забезпечила випускників технічною базою для підготовки.

На першому етапі громадська спілка «Освіторія» планує охопити 5 інтернатів курсом iLearn.

 

 

Крім того, так само як і в «Смарагдовому місті», нові учасники проекту зможуть опанувати практичні ремесла кухара, перукаря та інших на курсах «Перша професія». 

 

 

Загалом «Кока-Кола Беверіджиз Україна» ставить перед собою доволі амбітну мету: до 2020 року допомогти 25ти тисячам соціально незахищених юнаків та дівчат отримати шанс на краще майбутнє.

 

 

 

Фото – www.coca-colaukraine.com

Джерело:

http://www.coca-colaukraine.com/stories/new-educational-opportunities-for-children-from-orphanages

 

 

Переглядів: 604 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 03:37
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024