Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Жовтень » 8 » У СЦКК відбулась робоча зустріч із представниками Міжнародного Комітету Червоного Хреста
20:36
У СЦКК відбулась робоча зустріч із представниками Міжнародного Комітету Червоного Хреста

 

БЕЗПЕКУ - МІСІЯМ МКЧХ

 

 

       

       У СЦКК відбулась робоча зустріч

       із представниками Міжнародного

       Комітету Червоного Хреста

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У м. Соледарі Донецької області, у Спільному центрі координації та контролю припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін, відбулась робоча зустріч керівників СЦКК із представниками Міжнародного Комітету Червоного Хреста (МКЧХ) з питань безпеки роботи міжнародної гуманітарної організації в районі проведення антитерористичної операції та в окремих районах Донецької та Луганської областей.

 

 

Українську сторону СЦКК представляв її керівник - генерал-майор Борис Кременецький, російську сторону СЦКК - начальник штабу полковник Петро Хоменко, а Міжнародний Комітет Червого Хреста - голова суб-делегації МКЧХ м. Слов’янськ Рорі Томас Конвей Мойлен, помічник голови суб-делегації МКЧХ м. Слов’янськ Наталія Кармова та голова суб-делегації МКЧХ м. Донецьк Аріана Бауер.

 

 

Під час обговорення представники міжнародної гуманітарної організації підняли питання організації безпеки роботи команд гуманітарної місії у районах, які розташовані поблизу лінії розмежування сторін з обох боків. Адже саме цивільне населення, яке проживає поблизу лінії зіткнення, найбільше потерпає від бойових дій і потребує гуманітарної підтримки. Представники МКЧХ наголосили, що в них викликають занепокоєння випадки, коли під час роботи їхніх команд у неспокійних районах починаються обстріли, що, звичайно, загрожує гуманітарній місії.

 

 

Керівник української сторони СЦКК генерал-майор Борис Кременецький поінформував присутніх, що СЦКК завжди готовий сприяти роботі організації Червоного Хреста у питаннях надання гарантій безпеки у заявлених неспокійних районах та реагувати на ситуації, що потребують дотримання режиму припинення вогню.

 

 

Для більш плідної роботи генерал-майор Борис Кременецький порекомендував представникам МКЧХ завчасно звертатися до СЦКК з питань надання гарантій безпеки для роботи гуманітарної місії у визначених районах, а у складних ситуація негайно звертатися телефоном до Спільного центру. Він наголосив, що вирішення гуманітарних проблем населення, яке потерпає від наслідків бойових дій на лінії розмежування сторін, є пріоритетним.

 

 

На завершення робочої зустрічі сторони обмінялися контактною інформацією для організації взаємодії.

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://narodnarada.info/news/sckk-vidbulas-robocha-zustrich-predstavnikami-news-35628.html

 

Переглядів: 525 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 01:35
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024