Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Жовтень » 16 » До ювілею патронату королеви Великобританії Єлизавети II над Червоним Хрестом написано портрет ЇЇ Величності
21:05
До ювілею патронату королеви Великобританії Єлизавети II над Червоним Хрестом написано портрет ЇЇ Величності

 

УВІЧНЕННЯ  НА  ПОЛОТНІ  МИТЦЯ

 

 

 

 

До ювілею  патронату королеви Великобританії

Єлизавети II над Червоним Хрестом написано

новий портрет ЇЇ Величності

 

 

 

 

 

 

14 жовтня, під час урочистої церемонії у Віндзорському замку, Її Величність королева Єлизавета II представила публіці  свій новий портрет, написаний на честь 60-річчя її співпраці з Британським Червоним Хрестом.

 

Картина стала першим портретом, присвяченим її патронату над Червоним Хрестом – міжнародною благодійною організацією, яка допомагає жертвам надзвичайних ситуацій як у Великобританії, так і по всьому світу. Автор полотна - художник Генрі Уорд.

 

На новому портреті крім самої королеви відображені знакові речі, які символізують співробітництво британської королівської сім'ї Єлизавети II і Червоного Хреста: бюст засновника МКЧХ Анрі Дюнана, і коштовності королеви Олександри, котра допомогла заснувати Британський Червоний Хрест.

 

 

 

 

На знімку: Королева Єлизавета II і її портрет

 

Художник Генрі Уорд, уродженець графства Ессекс,  котрий нині мешкає в Канаді, був обраний в якості автора портрета завдяки своєму багаторічному співробітництву з Червоним Хрестом.

 

«Для мене було великою честю малювати портрет королеви, приурочений до такої важливої ​​дати, - сказав Уорд. - В портрет я включив образи, що відображають історію відносин Єлизавети II і Червоного Хреста. Крім того, я надихався стилем інших королівських портретистів - Ентоні ван Дайка і Сера Джошуа Рейнольдса».

 

 

 

 

 

 

Протягом багатьох років королева Єлизавета II активно підтримує Британський Червоний Хрест, регулярно беручи участь в заходах Товариства, і влаштовуючи на його честь власні прийоми - наприклад, звану вечерю в Букінгемському палаці на честь 100-річчя Червоного Хреста.

 

«Ми безмежно вдячні королеві за цей портрет. Він відзначає міцні відносини між королівською сім'єю та Британським Червоним Хрестом і багаторічну історію нашої спільної співпраці у порятунку потерпілих у ​​всьому світі», - сказав головний виконавчий директор Червоного Хреста Англії Майк Адамсон.

 

На знімку: Королева Єлизавета II і художник Генрі Уорд

 

Автор матеріалу - Анастасія Фанишева

 

Фото - PA Images

За джерелом:

http://ru.hellomagazine.com/monarkhi/britanskie-monarkhi/17523-opublikovan-novyy-portret-korolevy-elizavety-ii-k-yubileyu-ee-patronazha-krasnogo-kresta.html

 

 

 
   

 

Переглядів: 650 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 19:44
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024