Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Жовтень » 17 » Голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук вручив Подяку представникам Німецького Червоного Хреста
16:06
Голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук вручив Подяку представникам Німецького Червоного Хреста

 

БЕЗКОРИСЛИВА  ДОПОМОГА

 

 

 

 

 

Голова Івано-Франківської облдержадміністрації

Олег Гончарук вручив Подяку за співпрацю

представникам Німецького Червоного Хреста

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, 17 жовтня, відбулася зустріч голови облдержадміністрації Олега Гончарука із представниками Німецького Червоного Хреста м. Штарнберг Карлом Майером та Юргеном Бертольдом. Участь у спілкуванні взяли директор департаменту охорони здоров’я ОДА Мирон Матейко і головний лікар Івано-Франківської центральної міської клінічної лікарні Тарас Масляк.

 

 

 

 

 

 

Вітаючи послів доброї волі, Олег Гончарук зазначив, що працівники Червоного Хреста є прикладом відданого служіння обраній професії. За багаторічну співпрацю в галузі охорони здоров’я щодо надання гуманітарної допомоги медичним закладам Прикарпаття очільник області вручив керівнику відділення міжнародної допомоги німецького Червоного Хреста Карлу Майеру Подяку.

 

 

 

 

 

 

«Ваша робота – це захист життя та здоров’я людей, які знаходяться у безвихідних ситуаціях, - наголосив Олег Гончарук. – Завдяки Вашій підтримці тисячі соціально незахищених громадян отримують безкорисливу, вкрай необхідну допомогу. Тож сподіваюся, що наша співпраця триватиме й надалі та допоможе запобігти людським стражданням».

 

 

 

 

 

 

Зі свого боку, іноземні гості подякували Олегу Гончаруку за теплий прийом на Івано-Франківщині та зауважили, що допомога, яка надається їхнім Товариством, ефективно і своєчасно потрапляє до потребуючих. На завершення зустрічі також було обговорено можливості постачання гуманітарної допомоги від Червоного Хреста потерпілим у зону збройного конфлікту на сході України.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://styknews.info/novyny/sotsium/2016/10/17/oleg-goncharuk-vruchyv-podiaku-za-spivpratsiu-predstavnykam-nimetskogo-che

 

 

Переглядів: 551 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 08.05.2024, 18:53
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024