Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Жовтень » 21 » У Києві розпочався ІІ Український форум охорони здоров'я
12:45
У Києві розпочався ІІ Український форум охорони здоров'я

 

ЗНАЙТИ  ВИХІД  З  КРИЗИ

 

 

 

Сьогодні, 21 жовтня, у Києві розпочався

ІІ Український форум охорони здоров'я

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ситуація з медициною в Україні є критичною. ІІ Український форум охорони здоров'я об'єднав як вітчизняних так і зарубіжних фахівців. Сподіваюся, що ми знайдемо рішення багатьох важливих проблем, які існують сьогодні у галузі охорони здоров'я.

 

Про це під час свого виступу на II Українському форумі з охорони здоров'я сказав Президент Національної академії медичних наук України Віталій Цимбалюк (на знімку), передає кореспондент УНН.

 

“Сьогодні дуже важливий і цікавий форум охорони здоров’я, який, я так сподіваюся, розгляне багато проблемних питань, які виникли в українській медицині і частково у медичній науці, бо ці речі зараз взаємопов’язані”, - сказав В.Цимбалюк.

 

Також, він зазначив, що зараз у країні склалися серйозні передумови, які заважають як розвитку держави у цілому, так і медицини зокрема, і це є дуже великою проблемою.

 

“Я радий вітати тут спеціалістів державної медицини, приватної медицини, підприємців і закордонних гостей, які приїхали поділитися своїм досвідом, як вийти зі стану критичної ситуації, а вона реально критична. Кількість фінансування зменшується”, - додав В.Цимбалюк.

 

Окрім того, він наголосив, що академія - це не лише наука, а й 36 інститутів, які реально надають допомогу пацієнтам і їй необхідна підтримка.

 

Нагадаємо, сьогодні у столиці більше 500 медиків із 23 країн світу зібралися на ІІ Український форум з охорони здоров’я 2016.

 

Також нагадаємо, гості та учасники ІІ Українського форуму з охорони здоров’я зможуть безкоштовно пройти діагностику меланом.

 

Як повідомляв УНН, за словами експерта, ІІ Український форум охорони здоров’я сприятиме пропаганді ранньої діагности хвороб.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://www.unn.com.ua/uk/news/1611701-u-kiyevi-rozpochavsya-ii-ukrayinskiy-forum-okhoroni-zdorovya

 

Переглядів: 513 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 14:10
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024