Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Жовтень » 24 » Партнерство заради допомоги - компанія Total підтримує соціальну ініціативу «Клубу позашляхових пригод»
10:17
Партнерство заради допомоги - компанія Total підтримує соціальну ініціативу «Клубу позашляхових пригод»

 

СОЦІАЛЬНО  ВІДПОВІДАЛЬНА  КОМПАНІЯ

 

 

 

       Партнерство заради допомоги - компанія

       Total підтримує соціальну ініціативу «Клубу

       позашляхових пригод»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У 2016 році компанія «ТОТАЛ Україна» продовжує своє соціальне співробітництво з «Клубом позашляхових пригод», професійною організацією в сфері автомобільного бізнесу.

 

Метою партнерства є підтримка унікального за своєю значимістю соціального проекту X-territory, який дозволяє учасникам клубу досліджувати загублені населені пункти України, серед яких - постраждалі від стихійних лих, і доставляти гуманітарні вантажі нужденним.

 

 

 

 

 

 

Цей проект реалізовується клубом під егідою Товариства Червоного Хреста України з 2009 року, дозволяючи учасникам експедицій в складі загону швидкого реагування допомагати нужденним по всій країні.

 

У партнерстві з компанією Total «Клуб позашляхових пригод» здійснив уже три експедиції з початку 2016 року.

 

Перша - «Школа позашляхової їзди» - відбулася в березні. За 2 дні учасники експедиції отримали можливість підготуватися до наступних поїздок в рамках місії X-territory. За цей короткий термін всі учасники пройшли повноцінний курс з управління позашляховиком і вмінню користуватися арсеналом позашляхового обладнання.

 

 

 

 

 

 

Друга експедиція відбулася в липні 2016 року. Учасники відвідали Білгород-Дністровський і Будинок малятка №1 в Одеській області, передавши від компанії Total 100 фільтрів для очищення води для вирішення проблеми з відсутністю чистої питної води.

 

 

 

 

 

 

В кінці вересня учасники третьої експедиції клубу попрямували в Івано-Франківську область, щоб відвідати села у важкодоступних місцевостях і передати місцевим жителям 100 енергозберігаючих лампочок від компанії Total.

 

В експедиціях X-territory учасники клубу отримують можливість добре вивчити автомобіль і правильно використовувати навички водіння в складних природних умовах.

 

Також члени екіпажів мають можливість на практиці випробувати позашляхові якості автомобільного масла, так як двигуни піддаються досить великим навантаженням. Саме тому автомобілі клубу, які в рамках проекту відправляються в найвіддаленіші куточки України, забезпечуються високоякісними та ефективними мастильними матеріалами енергетичного концерну Total.

 

 

 

 

 

 

Про компанію Total 

 

Total (TOTAЛ) - інтегрована енергетична компанія, виробник і постачальник енергоресурсів в світовому масштабі.

 

Основними напрямками діяльності компанії є розвідка і видобуток нафти і природного газу, переробка нафти і природного газу, розробка хімічної продукції, маркетинг і сервіс (включаючи мастильні матеріали, автозаправні станції). 

 

Компанія Total виробляє велику кількість оригінальних мастильних матеріалів для Mazda, Infinity, Nissan, Datsun, Honda, Renault, Dacia і GM.

 

Наші масла застосовуються при першій заводській заливці такими автомобільними виробниками як Renault, Peugeot, Citroen, GreatWall, KIA, Hyundai і Suzuki.

 

Крім того, вироблена гамма моторних масел має офіційне схвалення всіх американських, європейських, корейських і японських автовиробників. 

 

«ТОТАЛ Україна», дочірнє підприємство нафтохімічного концерну Total, поставляє на український ринок автомобільні мастильні матеріали Total і ELF.

 

Філія компанії в Україні була відкрита в 2010 р. «ТОТАЛ Україна» пропонує повний спектр спеціалізованих послуг, передових рішень і продукції в основних видах ділової активності: мастильні матеріали для автомобільної промисловості, широку гаму індустріальних мастильних матеріалів, полімер-модифікований бітум, спеціальні рідини і пакети присадок  для бензинових і дизельних двигунів автомобілів. Використання даного масла забезпечує економію палива і тривалу працездатність двигуна.

 

Компанія Total на глобальному рівні підтримує соціальні ініціативи різних напрямків. Однією з ключових сфер є заощадження енергії і забезпечення доступу до її джерел людям по всьому світу.

 

Крім того, компанія бере на себе зобов'язання дбайливого ставлення до навколишнього середовища, включаючи економне використання енергетичних ресурсів, а також турботу про здоров'я людини - як споживачів, так і працівників.

 

Таким чином, компанія наповнює змістом свій слоган «Ми створюємо енергію краще».

 

 

 

Фото –www.total.ua та з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://pr.adcontext.net/16/10/21/237721

 

         

Переглядів: 552 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 11:57
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024