Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Жовтень » 27 » В Броварському навчально-виховному комплексі провели міську гру «Брейн-ринг «Підліток і право» (ВІДЕО)
11:21
В Броварському навчально-виховному комплексі провели міську гру «Брейн-ринг «Підліток і право» (ВІДЕО)

 

 ДИТЯЧІЙ  БЕЗДОГЛЯДНОСТІ – НІ!

 

 

     

      В актовому залі Броварського навчально-

      виховного комплексу нещодавно проведено

      міську гру «Брейн - ринг «Підліток і право»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На виконання міської комплексної програми щодо запобігання дитячій бездоглядності, підтримки сімей з дітьми «Назустріч дітям» на 2010-2017 роки», з метою виховання школярів у дусі поваги до прав та свобод людини, керування у своїй поведінці вимогами моральних і правових норм, 06 жовтня 2016 року о 14.00 год. в актовому залі Броварського навчально-виховного комплексу було проведено міську гру «Брейн - ринг «Підліток і право».

 

 

 

 

 

 

Захід організовано міською службою у справах дітей та сім’ї спільно з управлінням освіти і науки та Броварською міськрайонною організацією Товариства Червоного Хреста України.

 

 

У грі взяли участь 12 команд навчальних закладів міста.

 

 

 

 

 

 

У роботі журі міської гри «Брейн – ринг «Підліток і право» взяли участь: представники місцевої прокуратури, управління освіти і науки, служби у справах дітей та сім’ї, сектору ювенальної превенції Броварського відділу поліції, відділу фізичної культури та спорту, юридичного відділу Броварської міської ради, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, міськрайонного центру зайнятості, відділу Броварського міськрайонного управління юстиції, Броварської міськрайонної організації Товариства Чергового Хреста України. Очолював журі – І.Ю. Романенко, голова Асоціації батьків м. Бровари.

 


Міська гра «Брейн-ринг «Підліток і право» складалася з двох турів по 15 питань, за підсумками яких журі визначило команди переможців. 

 

 

 


 

 

 

Перше місце виборола команда «Свобода» - Броварського навчально-виховного комплексу. Керівник команди - Морозова Євгенія Володимирівна. 

 


Друге місце посіла команда «Евріка» Броварської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 1. Керівник команди - Гунько Оксана Вікторівна.

 


Трете місце у міській грі «Брейн – ринг «Підліток і право» зайняла команда «Лідер» Броварської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 9. Керівник команди - Коба Ольга Володимирівна.

 

 
Всі команди-переможці отримали грамоти та цінні подарунки.
Команда «Свобода» окрім всього отримала Кубок Переможців міської гри «Брейн-ринг «Підліток і право».

 

 

Довідково:

 

Через тиждень, учні Броварського навчально-виховного комплексу, в тому числі й учасники команди, яка принесла навчальному закладу І-е місце у «Брейн - рингу «Підліток і право», розмістили на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук музичне вітання з нагоди свята – Дня захисника України.

 

 

 

 

 

 

Цією піснею школярі не лише віддали шану нашим воїнам, але й підтвердили, що вони дуже добре усвідомили собі значення запису в Основному законі держави, в якому йдеться про те, що захист Вітчизни – перший обов'язок її громадян.

 

 

Фото – Броварської МРО ТЧХУ

За джерелами:

http://schoolnvk.at.ua/news/prezentacija_klipu_moja_ukrajina/2016-06-02-122

https://www.facebook.com/redcross.kievobl/photos/pcb.1325601067452110/1325599094118974/?type=3&theater

 

 

 

 

Переглядів: 574 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 19.03.2024, 06:47
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024