Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Жовтень » 28 » На мосту в Станиці Луганській хочуть організувати чергування волонтерів
18:15
На мосту в Станиці Луганській хочуть організувати чергування волонтерів

 

РОБОТА –  ДЛЯ  ВІДВАЖНИХ

 

 

       

 

       На мосту в Станиці Луганській хочуть

       організувати чергування волонтерів

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Координатор гуманітарної підгрупи Контактної групи від ОБСЄ Тоні Фріш запропонував організувати чергування волонтерів відділень Червоного Хреста на мосту у Станиці Луганській для надання додаткової допомоги жителям, які перетинають лінію дотику.

 

Про це пише сайт опозиції, передає "Сxid.info".

 

28 жовтня Фріш в супроводі представника від опозиції в робочій підгрупі з гуманітарних питань Контактної групи Ольги Кобцевої і начальника управління Народної міліції, що створена і базується на території, яка не підконтрольна Києву, Олега Анащенка побували на пішохідному переході, який з"єднує обидві сторони збройного конфлікту, перетинаючи лінію зіткнення в районі Станиці Луганської.

 

«Я знаю ситуацію, я знаю, як важливо, щоб цей пункт пропуску залишався відритим. Я тільки що запропонував, перебуваючи тут, зробити так, щоб з двох сторін мосту молоді міцні люди з Товариства Червоного Хреста організували чергування, і щоб допомагали переносити багаж ці 50 метрів (по дерев'яному настилі над підірваною частиною мосту через Сіверський Донець). Я пропоную і відправлю листа Червоному Хресту і на іншій стороні також, і я чекаю, що вони зможуть прийти і ви підтримаєте їх », - сказав представник ОБСЄ.

 

«Пан Фріш має на увазі не МКЧХ (Міжнародний Комітет Червоного Хреста), а представників Червоного Хреста в " ЛНР ", і представників Червоного Хреста, які знаходяться в м. Сєвєродонецьку», - уточнила Кобцева, слова якої тут же підтвердив Фріш.

 

Анащенко також підтримав ініціативу Фріша про організацію додаткових чергувань на пунктах пропуску волонтерів Червоного Хреста.

 

«Я абсолютно з вами згоден. Тут у нас є теж хлопці, які допомагають, особливо тим, які з великими вантажами переходять», - зазначив начальник управління Народної міліції.

 

 

Фото – www.Сxid.info

За джерелом:

http://lugradar.net/2016/10/143305

 

Переглядів: 442 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 22:58
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024