Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Жовтень » 28 » Гуманітарним заступником голови ЛОДА стане жінка
21:05
Гуманітарним заступником голови ЛОДА стане жінка

 

ПЕРЕМОЖЕЦЬ  КОНКУРСУ  - ФІЛОЛОГ

 

 

 

У Львівській ОДА завершився конкурс

на посаду заступника голови

Львівської облдержадміністрації

                           

 

 

 

 

 

 

 

 

Про це IA ZIK повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

За результатами конкурсу перемогла кандидат філологічних наук Оксана Стоколос-Ворончук, яка викладає у Вищому навчальному комунальному закладі Львівської облради «Львівський інститут медсестринства та лабораторної медицини ім. Крупинського». Її результат становив 5,1 бала.

 

Відбір тривав з 21 до 26 жовтня.

 

Як повідомив у коментарі IA ZIK начальник відділу кадрів ЛОДА Ігор Гарматій, на посаду було п’ятеро кандидатів, з яких усі етапи конкурсу пройшла Оксана Стоколос-Ворончук.

 

«Далі буде спецперевірка, люстрація, погодження кандидатури у Кабміні та Андміністрації Президента і лише тоді – призначення. Це займе трохи часу», – зазначив І.Гарматій.

 

Раніше заступник голови Львівської ОДА Юрій Підлісний написав заяву на звільнення. Він пішов з посади «за власним бажанням» і повертається на роботу в УКУ. Юрій Підлісний обіймав посаду заступника голови Львівської ОДА з гуманітарних питань з травня 2014 року.

 

Загалом у голови ЛОДА передбачено чотири заступники.

 

 

Довідково:

 

Стоколос-Ворончук Оксана Олександрівна - вчений секретар, канд.філологічних наук, доцент ВНКЗ ЛОР «Львівський інститут медсестринства та лабораторної медицини ім. Андрея Крупинського».

 

 

 

 

 

Працює переможець конкурсу - на кафедрі соціально-гуманітарних дисциплін факультету № 1 Бакалаврської підготовки (на знімку – працівники кафедри).

 

Участь у навчально-методичній роботі:

 

Стоколос-Ворончук О.О. – Методичні рекомендації до виконання самостійної роботи з дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням) для студентів спеціальностей “Сестринська справа” та “Лабораторна діагностика”.


Збірник тестів з дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням) для студентів спеціальностей “Сестринська справа” та “Лабораторна діагностика”.

 

Скочиляс О.С.- Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» для студентів I курсу спеціальності 6.120101 “Сестринська справа”, ІI рівня акредитації.


Скочиляс О.С., Германович Г.О.Збірник тестів з української мови (за професійним спрямуванням) для студентів усіх спеціальностей освітньо-вкаліфікаційного рівня «молодший спеціаліст».

 

 

Участь у науковій роботі:

 

Стоколос-Ворончук О.О. Володимир Гнатюк – дослідник українського анекдоту/ Оксана Стоколос-Ворончук [Текст] // Матеріали міжнародних науково-практичних читань “Українське народознавство: стан і перспективи розвитку на зламі віків”, присвячених пам’яті українського фольклориста Михайла Пазяка. – Київ, 2012. –С.120-124.


Стоколос-Ворончук О.О. Жіночі чернечі осередки наприкінці ХІХ – поч. ХХ ст. на Старосамбірщині: історія та сучасність / О.І.Бегей, О.О. Стоколос-Ворончук [Текст] // Історико-культурні пам’ятки Прикарпаття та Карпат – важливі об’єкти в розвитку туризму : збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (Львів, 24-25 квітня 2014 р.) / Міністерство освіти і науки України, Львівський інститут економіки і туризму. – Львів : ЛІЕТ, 2014. – С. 39 – 48.


Стоколос-Ворончук О.О. Туристичні об’єкти Львівщини для туристів з Польщі / Оксана Стоколос-Ворончук [Текст] // Монографія статей Міжнародної наукової конференції «Zagadnienia społeczno-ekonomiczne, polityczne, kulturalne i religijne w badaniach polskich, słowackich u ukraińskich», 27 червня 2014 р – Jaroslav , 2014. – С.328-334

 

 

 

Фото – прес - служб ЛОДА і  ВНКЗ ЛОР «Львівський інститут медсестринства та лабораторної медицини ім. Андрея Крупинського»

 

За джерелом:

http://zik.ua/news/2016/10/28/gumanitarnym_zastupnykom_golovy_loda_stane_zhinka_981917

 

Переглядів: 995 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 15:27
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024