Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Жовтень » 29 » Допомога від Благодійного фонду «Відродження» Володимира Мунтяна» для ЗУСДМЦ та ЛДОРЛДЦ у Львові
10:04
Допомога від Благодійного фонду «Відродження» Володимира Мунтяна» для ЗУСДМЦ та ЛДОРЛДЦ у Львові

 

ТЕЛЕВІЗОРИ  ВІД  БЛАГОДІЙНИКІВ

 

 

       

       Днями БФ «Відродження» В.Мунтяна провів

       благодійну кампанію в лікарнях  Житомира,

       Рівного, Луцька, Львова: доставив у палати

       для хворих -  телевізори

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Про те, як все відбувалося у Львові, повідомляє сайт ДОЗ ЛОДА.

 

«Сьогодні, 28 жовтня, Благодійний фонд «Відродження» надав допомогу у вигляді телевізорів Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі (27 штук) та Львівському державному онкологічному регіональному лікувально - діагностичному центру у вигляді телевізорів (179 штук).

 

Одним із завдань фонду є допомога у забезпеченні медичних закладів обладнанням, медикаментами та іншими інструментами, які необхідні для належного лікування. Але пріоритетним завданням фонду є створення комфортних умов для людей, які тривалий час проводять в стінах медичних закладів, проходячи тяжкий шлях видужання. Завдання фонду – покращити умови лікування, створити атмосферу тепла та підтримати в людях силу духу, які щодня ведуть боротьбу за життя.

 

 

 

 

 

 

"Дякуючи Благодійному фонду "Відродження" ми маємо змогу технічно оновити нашу лікарню. Ми вперше співпрацюємо з цим фондом, але думаю, що це стане хорошою звичкою", - зазначив головний лікар Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру Андрій Синюта.

 

 

 

 

 

 

Також він вручив президенту БФ "Відродження" Вікторії Чорня подяку за значний вклад у розвиток лікарні та піклування про життя дітей.

 

"Це чудово, що існують такі організації, які можуть допомагати медичним установам. Тепер пацієнти не тільки отримуватимуть кваліфіковану допомогу, а й перебуватимуть в комфортних умовах", - додала т.в.о. директора департаменту охорони здоров'я Ірина Микичак.

 

Головний лікар ЛДОРЛДЦ Ігор Ковальчук висловив щиру подяку БФ "Відродження" за сприяння створення кращих умов лікування та перебування пацієнтів на онкологічні захворювання в установі».

 

 

 

Довідково:

 

Благодійний фонд «Відродження» Володимира Мунтяна» протягом багатьох років здійснює благодійну діяльність у сферах соціального захисту, релігії, освіти та охорони здоров’я. Такі ж телевізори, як у Львові, отримали нещодавно пацієнти в лікарнях Житомира, Луцька, Рівного,  Переяслав-Хмельницького, інших містах нашої держави.

 

Щомісяця, по всій Україні, тисячі людей похилого віку отримують допомогу у вигляді продуктових наборів. Протягом декількох років надається допомога дитячому будинку для дітей-інвалідів з ДЦП в м. Дніпро для придбання продуктів харчування, спеціального харчування тощо.

 

Благодійний фонд також фінансує проведення багатьох складних операцій та фінансує закупівлю медичних препаратів для хворих.

 

 

Фото – прес-служби ДОЗ  ЛОДА

За джерелом:

http://www.health-loda.gov.ua/ukr/news/lvivnews/5388.html

 

Переглядів: 657 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 15:26
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024