Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Жовтень » 29 » Чернівецька МО ТЧХУ і рятівники провели акцію "Зігріти не тільки словом" для внутрішньо - переміщених осіб
16:29
Чернівецька МО ТЧХУ і рятівники провели акцію "Зігріти не тільки словом" для внутрішньо - переміщених осіб

 

ЩОБ  ЛЕГШЕ  - ПЕРЕЗИМУВАТИ

 

 

 

 

 

 

Чернівецька МО ТЧХУ провела акцію "Зігріти

не тільки словом" для внутрішньо - переміщених

осіб

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вчора, 28 жовтня, чернівецькі червонохрестівці ініціювали акцію "Зігріти не тільки словами", на яку запросили внутрішньо-переміщених осіб, що проживають в місті, хто два роки, а хто тільки пару місяців.  Більшість з них, люди похилого віку та багатодітні сім"ї.

 

 

 

 

 

 

На зустріч запросили практичних психологів Управління ДСНС в Чернівецькій області, які під час заходу поспілкувалися з переселенцями, надали їм консультаційну допомогу.

 

 

 

 

 

 

Працівники Чернівецької міської організації Товариства Червоного Хреста України, на прохання гостей, вручили їм - теплі ковдри, посуд та речі першої необхідності, які знадобляться взимку.

 

 

 

 

 

 

 

Гуманітарну допомогу надали дванадцятьом сім’ям. Цікавим було те, що більшість присутніх запрошених, у гостях чернівецьких червонохрестівців вже як члени родини, бо тут вони відчувають і підтримку, і тепло людей, що покликані в житті творити милосердя.

 

 

 

 

 

 

Під час заходу із переселенцями працювали практичні психологи Управління ДСНС. Вони поцікавилися проблеми переселенців і проконсультували, як бути у тому, чи іншому випадку.

 

 

 

 

 

 

Окрім цього, велику увагу психологи приділили дітям, проаналізували їх психоемоційний стан. Кожній сім’ї працівники Управління вручили інформаційні довідники із зазначеними контактами, куди можуть звернутися переселенцям у разі виникнення будь-яких труднощів.

 

 

 

 

 

 

Загалом у Чернівцях зараз проживає майже 1400 вимушених переселенців. Працівники Управління ДСНС та Червоного Хреста регулярно відвідують сім'ї жителів зі Сходу та надають різну допомогу таким людям, допомагаючи їм повністю адаптуватися до життя на Буковині.

 

 

Фото – Чернівецької ОО ТЧХУ та ГУ ДСНС у Чернівецькій області

За джерелами:

https://pogliad.ua/news/chernivtsi/ryatuvalniki-nadali-dopomogu-pereselencyam-zi-shodu-yaki-prozhivayut-u-chernivcyah-315602

https://www.facebook.com/619916154818333/photos/pcb.812740115535935/812739378869342/?type=3&theater

 

 

Переглядів: 601 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 20:09
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024