Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Жовтень » 31 » Акція Червоного Хреста «Посади дерево» у Білій Церкві отримала своє продовження
08:10
Акція Червоного Хреста «Посади дерево» у Білій Церкві отримала своє продовження

 

СТУДЕНТСЬКИЙ  САД

 

 

 

Акція Червоного Хреста «Посади дерево»

у Білій Церкві отримала своє продовження

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нещодавно відбулося закладання студентського саду на території навчального корпусу факультету права та лінгвістики Білоцерківського національного аграрного університету

 

Про це на сторінці відкритої групи «Червоний Хрест: молодь Данії – молоді України» у соцмережі Facebook зроблено таке повідомлення:

 

 

 

 

 

 

«Незвичним чином вирішили відзначити професійне свято студенти факультету права та лінгвістики. Подарунком рідному факультету до днів перекладача та юриста стало закладання студентського саду на території навчального корпусу.

 

 

 

 

 

 

Саме таким чином студенти приєдналися до акції Червоного Хреста – "Посади дерево".

 — з Anna Silnova».

 

 

Довідково:

 

Факультет права та лінгвістики як структурний підрозділ Білоцерківського національного аграрного університету був створений шляхом об’єднання юридичного факультету й факультету лінгвістики у лютому 2014 року. Це об’єднання відбулося з метою посилення наукової та навчально-педагогічної співпраці фахівців кафедр сфери гуманітарних знань задля підвищення якості підготовки майбутніх спеціалістів. Адже сучасні вимоги ринку праці диктують потребу, аби фахівці в сфері юриспруденції володіли на належному рівні іноземними мовами, а філологи, окрім суто фахової мовознавчої підготовки мали можливість якомога більше розширювати свій кругозір в сфері суміжних дисциплін.

 

Нині на факультеті права та лінгвістики здійснюється підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр за напрямами: «правознавство» та «іноземна філологія».

 

Важливим досягнення юридичного факультету, а тепер факультету Права та лінгвістики є Юридична клініка з надання безкоштовної правової допомоги малозабезпеченим верствам населення. Діючи при факультеті вже десятиліття, вона стала надзвичайно цінним майданчиком набуття практичних фахових навичок студентами. А про рівень якості підготовки юристів свідчить те, що за показниками роботи Юридична клініка БНАУ входить до 10-ки найкращих в Україні. Тож іще зі студентських років, вихованці факультету – майбутні юристи, мають можливість застосовувати свої знання на практиці.

 

 

Вікторія Бірюкова,

керівник молодіжного руху Білоцерківської МО ТЧХУ

 

 

Фото – Білоцерківської МО ТЧХУ

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1235282696533659&set=pcb.1748732948721187&type=3&theater

 

 

 

 

Переглядів: 570 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 19:33
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024