Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Жовтень » 31 » Одеський ринок «7-й кілометр» провів благодійну акцію спільно з Червоним Хрестом (ВІДЕО)
20:46
Одеський ринок «7-й кілометр» провів благодійну акцію спільно з Червоним Хрестом (ВІДЕО)

 

АКЦІЯ  "ДОБРОТА  ВРЯТУЄ  СВІТ"

 

 

       

       Знаменитий одеський ринок «7-й кілометр»

       провів благодійну акцію спільно з Червоним

       Хрестом

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У Малиновській районній організації Товариства Червоного Хреста м. Одеси пройшла благодійна акція «Доброта врятує світ». До справ милосердя підключився і промтоварний ринок «7-й кілометр». На ринку проходив збір одягу та взуття для потребуючих, а потім зібране передали багатодітним і соціально незахищеним сім'ям, а також переселенцям зі сходу України.

 

 

Надія Корчевська,

голова Малиновської РО ТЧХ м. Одеси:

 

«Без цих людей ми сьогодні нічого зробити не зможемо. А сьогодні, дасть Бог, нехай кожен, хто потребує щось для своєї дитини знайде тут. Це і одяг, і миючі засоби».

 

 

 

 

 

 

Сьомий кілометр регулярно проводить благодійні акції, допомагаючи дітям і лікарням.

 

Керівництво ринку намагається закуповувати для госпіталю дороге устаткування, необхідне для лікування поранених бійців. Приміром, так було закуплено гематологічний аналізатор крові для одеського військового госпіталю, за допомогою якого можна в лічені хвилини провести необхідні аналізи, надати своєчасну допомогу пораненому і врятувати йому життя.

 

 

Ірина Ткач,

заступник директора Промтоварного ринку «7-й кілометр»:

 

«До нас звертається величезна кількість різних організацій, до нас звертаються просто громадяни, фактично до «7-го кілометра» звертаються щодня. Ми намагаємося надавати допомогу всім, кому ми можемо, але так як звернень дуже багато, то ми намагаємося слідувати своїй стратегії, а наша стратегія полягає в тому, щоб в першу чергу допомогти дітям або хворим людям. Зараз в нашій країні важка ситуація, коли в нашу ж першочерговість стали потрапляти і демобілізовані воїни із зони збройного конфлікту на сході України. Восени до нашого підприємства до «7-го кілометра», звернулася організація  Червоний Хрест для того, щоб ми надали допомогу малозабезпеченим сім'ям, дітям-інвалідам та людям, які переселилися в Одесу із східних областей».

 

 

Цього разу підприємцями ринку «7-й кілометр» було зібрано велику кількість якісних товарів - здебільшого, одяг. А один із засновників ринку Борис Мельничук закупив миючі засоби і товари першої необхідності.

 

 

 

 

 

Надія Корчевська,

голова Малиновської РО ТЧХ м. Одеси:

 

«Ви знаєте, вся наша акція, в принципі зав'язувалася на допомогу «7-го кілометра», тому що те, що давали інші організації і магазини - це настільки мало, що не можна було запросити 50 осіб і щось дати, це неможливо».

 

Оскільки  районна організація Червоного Хреста не може розмістити всіх, хто потребує підтримки, впродовж тижня гуманітарна допомога від «7-го кілометра» була доставлена ​​адресно.

 

 

 

 

 

 

Фото – volnorez.com.ua

За джерелом:

http://volnorez.com.ua/novosti/znamenityj-odesskij-rynok-provel-blagotvoritelnuyu-akciyu-sovmestno-s-krasnym-krestom.html

 

 

 

 

Переглядів: 577 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 02:06
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024