Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Листопад » 8 » Чернівецька лікарня, у рамках міжнародного проекту “Швидкі для України”, отримає спеціалізований автомобіль
22:49
Чернівецька лікарня, у рамках міжнародного проекту “Швидкі для України”, отримає спеціалізований автомобіль

 

ПОДАРУНОК  З  КАНАДИ

 

 

Чернівецька лікарня, у рамках міжнародного

проекту “Швидкі для України”, отримає

спеціалізований автомобіль

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, 8 листопада,  Чернівецький міський голова Олексій Каспрук мав робочу зустріч з координатором проектів Конґресу Українців (UCC Ukraine Appeal) паном Джоном Голюком (John Holuk), який повідомив, що вісім машин швидкої допомоги з Канади були відправлені в Україну в рамках другої фази проекту “Швидкі для України”.

 

Ще дві машини будуть відправлені наступного тижня.

 

Проект був започаткований у 2015 році у відповідь на важку гуманітарну ситуацію, яка склалася в Україні в результаті російського вторгнення. Одна машина швидкої допомоги 2011 року випуску разом із спеціальним обладнанням буде передана у чернівецьку міську лікарню №1.

 

Від імені чернівчан Олексій Каспрук щиро подякував Конґресу Українців, партнерам та прихильникам з усієї Канади, працівникам Чернівецької міської організації Товариства Червоного Хреста України, які зробили відправку гуманітарної допомоги в Україну можливою.

 

У свою чергу Джон Голюк зазначив, що завдяки цій підтримці та складній логістичній роботі тисячі українців зможуть вчасно отримувати якісну медичну допомогу, а партнери проекту можуть пишатися тим, що їхні зусилля допоможуть рятувати життя в час, коли народ України хоробро захищає свою країну від російського вторгнення.

 

Міський голова високо оцінив невтомну працю волонтерів та підтримку проекту «Швидкі для України» всією українсько-канадською громадою, а також співфінансування керівництвом Саскачевана – міста-побратима Чернівців, транспортних витрат із доставки гуманітарної допомоги з Канади. Сторони домовились про уточнення переліку пріоритетних потреб чернівецький медичних установ, а також про подальші робочі контакти та продовження плідної співпраці на користь громад.

 

Довідково

 

Проект «Швидкі для України» розпочато Дорадчим комітетом Саскачеван-Україна (SURAC), Конґресом Українців Канади – відділом м. Торонто, комітетом «Євромайдан» та Канадсько-Українською Фундацією під проводом Дейва Дитчака, одного з засновників Paramedic Chiefs of Canada. Після успішного завершення першого етапу у вересні 2015 року, Конґрес Українців Канади приєднався до Paramedic Chiefs of Canada з метою впровадження другої фази проекту.

 

 

Фото - www.vsemisto.info

За матеріалами

http://www.vsemisto.info/chernivtsilife/11437-u-ramkah-mizhnarodnogo-proektu-shvydki-dlya-ukrayiny-chernivetska-likarnya-otrymaye-spetsializovanyj-avtomobil

Переглядів: 643 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 01:14
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024