Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Листопад » 11 » Обласним державним адміністраціям Уряд України доручив протидіяти негоді
17:26
Обласним державним адміністраціям Уряд України доручив протидіяти негоді

 

ВИПРОБУВАННЯ  НЕГОДОЮ

 

 

 

«Центральні органи, місцеві адміністрації

і місцеве самоврядування повинні активізувати

діяльність оперативних штабів з протидії

негоді», - Геннадій Зубко

 

 

 

 

 

 

 

 

Необхідно перевірити стан спеціальної та інженерної техніки, підсилити аварійні бригади з відновлення електропостачання, звернути увагу на забезпечення магістрального транспортного сполучення.

 

На цьому наголосив Віце-прем'єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко на засіданні міжвідомчого оперативного штабу. За його словами, необхідно поінформувати людей про очікуване погіршення погодних умов і забезпечити надійне транспортне сполучення між регіонами.

 

«Треба забезпечити міжрегіональне співробітництво в областях, де оголошено штормове попередження. У регіонах має бути організована цілодобова робота оперативних штабів для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. Укравтодору доручено у взаємодії з ОДА і КМДА залучити необхідну кількість техніки. ДСНС має підготувати техніку і групи рятувальників для забезпечення проїздів на гірських перевалах, а також для евакуації з ділянок з ускладненим проїздом і наданням допомоги громадянам», - наголосив Геннадій Зубко .

 

За його словами, ОДА і КМДА доручено перевірити стан готовності інженерної, спеціально і снігоочисної техніки до діяльності в умовах негоди, організувати взаємодію із осередками Червоного Хреста із забезпечення пунктів обігріву у випадку критичного похолодання.

 

«Необхідно забезпечити захист людей похилого віку і зі спеціальними потребами, що проживають у сільській місцевості. Це питання має бути на контролі сільських, селищних рад, а також голів ОТГ», - наголосив Геннадій Зубко .

 

 

Довідково

 

За повідомленням Укргідрометцентру , з 13 листопада у декількох областях України: Київська, Житомирська, Чернігівська, Сумська, Вінницька, Хмельницька, Тернопільська, Івано-Франківська, Чернівецька оголошено штормове попередження, яке пов’язано із сильним вітром, налипанням мокрого снігу та пониженням температури, яке може призвести до ускладнення функціонування систем життєзабезпечення. 
 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://news.meta.ua/ua/cluster:51520478-V-uriad-doruchili-oblderzhadmnstratsiam-protidiati-negod/


 

 

Переглядів: 459 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 12:27
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024