Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Листопад » 11 » Комунальники чергуватимуть у Львові 12-13 листопада через погіршення погоди
20:48
Комунальники чергуватимуть у Львові 12-13 листопада через погіршення погоди

 

НЕГОДА  -  ЕКЗАМЕНУЄ

 

 

 

     

     У міськраді запевнили, що районні адміністрації

     мають необхідний запас піскосуміші.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У прес-службі Львівської міськради повідомили сьогодні, що 12-13 листопада, у зв’язку з прогнозованим погіршенням погодних умов, чергуватимуть комунальні служби міста. У міськраді також запевнили, що районні адміністрації мають необхідний запас піскосуміші.

 

Як запевнили в повідомленні прес-служби міськрад, у Сихівському районі до прибирання у зимовий період у готові 20 одиниць техніки й закуплено 2353 кубів пускосуміші, а в  Шевченківському районі готові 13 машин, три трактори, грейдер і навантажувачі та закуплено 1400 кубів піскосуміші.

 

Своєю чергою, заступник голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля запевнив: «У нас закуплено орієнтовно дві тисячі кубів піскосуміші, є 13 тонн хімреактиву для посипання пішохідної зони, до 90 тонн чистої солі. Готові п’ять тракторів, чотири піскосії, чотири одиниці снігоприбиральної техніки».

 

Натомість у Франківському районі готові до прибирання 11 одиниць техніки й закуплено 1300 кубів піскосуміші, в Залізничному районі готові 18 одиниць техніки й закуплено дві тисячі кубів піскосуміші, а в Личаківському будуть готовими на ці вихідні 18 одиниць техніки й акуплено 1800 кубів піскосуміші.

 

У міськраді також просять бути уважними під час погіршення погодних умов та про всі надзвичайні ситуації повідомляти на гарячу лінію міста за номером телефону 15-80 для оперативного реагування службами. Як інформував «ЩЛ», Львівський гідрометцентр попередив про складні погодні умови, а в уряді доручили облдержадміністраціям протидіяти негоді.

 

За словами віце-прем'єра Геннадія Зубка, ОДА й КМДА повинні перевірити стан готовності інженерної, спеціально і снігоочисної техніки до діяльності в умовах негоди та організувати взаємодію із осередками Червоного Хреста зі забезпечення пунктів обігріву у випадку критичного похолодання.

 

Довідково:

 

Управління з питань надзвичайних ситуацій звертається до мешканців міста із проханням тепло одягатись та бути обережними. Водіїв транспортних засобів – при можливості утримуватися від поїздок, за умов ожеледиці на дорогах – обирати помірну швидкість, дотримуватись дистанції між транспортними засобами.

 

Також мешканців просять повідомляти про бездомних, адже у місті працюють Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян (вул. Кирилівська, 3а) та пункт обігріву в ЛКП «Княже місто» (вул. Тиха, 5), де бездомні можуть знайти тимчасовий притулок та необхідну допомогу.

 

 У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання звертатись на гарячу лінію міста за коротким номером 15-80.

 

Також усіх мешканців просять не паркувати автомобілі у недозволених місцях, аби комунальна техніка могла проїхати для очистки доріг від снігу та ожеледиці.

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://dailylviv.com/news/sytuatsiyi-i-pryhody/komunalnyky-cherhuvatymut-u-lvovi-12-13-lystopada-cherez-pohirshennya-pohody-38473

 

Переглядів: 502 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 05:58
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024