Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Листопад » 14 » Дві вінничанки отримали відзнаку Всеукраїнської премії «Жінка III-го тисячоліття»
19:46
Дві вінничанки отримали відзнаку Всеукраїнської премії «Жінка III-го тисячоліття»

 

ЗАСЛУЖЕНА  НАГОРОДА

 

 

 

 

Лариса Білозір і Таїсія Дагдій - це вінничанки,

які з-поміж інших представниць різних регіонів

України, стали жінками III-го тисячоліття

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Лариса Білозір є депутатом Вінницької обласної Ради, очолює постійну комісію з питань місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою, євроінтеграції, міжнародного і міжрегіонального співробітництва.

 

Вона також є головою благодійного фонду "Допомога онкохворим дітям" та директором з розвитку Громадської організації "Соціальний центр МХП". Завдяки її діяльності у багатьох селах були проведені заходи з благоустрою, поліпшена матеріальна база сільських шкіл, дитсадків та будинків культури, громади отримали можливість впроваджувати проекти з енергозбереження, мають кращий доступ до медичних послуг, можливості спортивного та культурного відпочинку.

 

 

Лариса Миколаївна є магістром з бізнес-адміністрування (освіту здобула в Брюсселі), а також кандидатом економічних наук.

 

 

 

 

 

 

 

 

Нагороду отримала і багатодітна прийомна мати Таїсія Дагдій з міста Ладижина. Вона має 9 дітей, 7 з яких - прийомні. Старший син Максим, майстер спорту з академічного веслування, отримав дві вищі освіти, сьогодні захищає нашу державу в лавах Збройних сил України. Дочка навчається у Польщі. В Ладижині пані Таїсія веде також громадську діяльність. Зокрема, вона є волонтером Ладижинської міської організації Товариства Червоного Хреста України та волонтер місії "Мир Дому Вашому".

 

 

Серед нагороджених - також дружина Президента України Марина Порошенко, олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики, тренер Стелла Захарова, народна артистка України Вікторія Лук'янець, ведуча телеканалу 1+1 Соломія  Вітвіцька, паралімпійська чемпіонка 2016 року  Єлизавета Мерешко, телеведуча та бронзова призерка ІІ Чемпіонату світу з паракарате-2016 Уляна Пчолкіна, співачка  Тетяна Піскарьова, багаторазова паралімпійська чемпіонка Ольга Свідерська, молода поетеса Анастасія Дмитрук, автор відомого вірша «Никогда мы не будем братьями».

 

 

Церемонія нагородження Всеукраїнської премії "Жінка ІІІ тисячоліття" проходить вдев'яте. За цей час були премію отримали близько 300 знакових для України жінок: Ада Роговцева, Катерина Амосова, Оксана Забужко, Руслана Лижичко, Ніна Матвієнко, Наталя та Ольга Сумські, Галина Герега, Оксана Байрак, Анна Безсонова, Лілія Подкопаєва, Алла Мазур, Соня Кошкіна, Юлія Литвиненко та багато інших.

 

 

 

Фото – www.news.vn.ua

За джерелом:

http://news.vn.ua/2016/11/14/34987

 

Переглядів: 574 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 13:46
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024