Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Листопад » 17 » «Верховна Рада, швидше за все, вийде на прийняття Держбюджету 8 грудня», - Андрій Парубій
10:13
«Верховна Рада, швидше за все, вийде на прийняття Держбюджету 8 грудня», - Андрій Парубій

 

ФОРМУВАННЯ  ДЕРЖБЮДЖЕТУ - НА ФІНІШІ

 

 

 

       «Верховна Рада, швидше за все, вийде

       на прийняття Держбюджету 8 грудня», -

       сказав Андрій Парубій

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Верховна Рада, «скоріш за все, вийде на прийняття Бюджету 8 грудня». На цьому наголосив Голова Верховної Ради України Андрій Парубій під час зустрічі з Головою Федерації Профспілок України Григорієм Осовим, передає УНН із посиланням на прес-службу ВР.

 

Як відзначили у прес-службі, Голова Парламенту висловив сподівання, що Верховна Рада “скоріше за все вийде на прийняття Бюджету 8 грудня”.

 

Він виступив з ініціативою, аби напередодні ухвалення головного фінансового документа відбулося його обговорення спільно з Прем’єр-Міністром, лідерами парламентських фракцій і представниками Федерації Профспілок України.

 

“Саме діалог є ключовим моментом у нашій співпраці, бо країна проходить сьогодні непростий етап: ми проводимо реформи і водночас - робимо все, щоб захистити наших дітей, щоб зупинити війну”, - наголосив А.Парубій.

 

Він підкреслив, що “це не виправдання, але маємо спільно нести відповідальність за все, що відбувається”, і нагадав, що “цієї осені Парламент і Уряд чесно і відповідально обговорюють і працюють над проектом Бюджету-2017”.

 

Нагадаємо, Верховна Рада планує сьогодні, 17 листопада, розглянути пакет законопроектів, необхідних для ухвалення проекту Державного бюджету на 2017 рік.

 

 

Довідково:

 

Таким чином, Товариство Червоного Хреста України ще має шанс не втратити з Державного бюджету фінансування в 2017 році

 

Довкола цього питання киплять пристрасті вже другий місяць. Про один з таких «вирів» і йдеться в матеріалі РБК-Україна "Рахункова палата ставить хрест: держава має намір відмовитися від фінансування Червоного Хреста".

 

Справді, у нещодавно оприлюдненому звіті Рахункової палати щодо витрачання державних фінансів на патронажну службу ТЧХУ, зазначено, що гроші з Держбюджету, які виділяються на діяльність Товариства, могли бути витрачені з порушеннями. Джерело РБК-Україна, знайоме із ситуацією, повідомило, що зараз в Уряді розглядаються два варіанти фінансування ТЧХУ з Держбюджету.

 

"Поки що з наступного року бюджетне фінансування з Товариства Червоного Хреста України знімається. Правда, представники організації зараз просять Уряд, щоб відновити його. Вони кажуть, що у них все в порядку. Тому розглядається другий варіант - передача фінансування через Міністерство соціальної політики", - пояснив співрозмовник інформаційного видання.

 

Який з цих варіантів буде реалізовано, стане відомо якщо не сьогодні, то ближчими днями. Слід, між іншим, пригадати: Україна в Мінську виступає за розміщення Червоного Хреста та ОБСЄ біля всіх КПВВ на Донеччині. Зміни у структурі Товариства саме тепер, коли ще не завершено збройний конфлікт на сході держави, можуть внести певну корекцію у ці наміри.  

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелами:

http://www.unn.com.ua/uk/news/1619437-vr-shvidshe-za-vse-viyde-na-priynyattya-derzhbyudzhetu-8-grudnya-a-parubiy

http://ukrainianwall.com/politics/obshhestvo-krasnogo-kresta-ukrainy-riskuet-lishitsya-finansirovaniya-iz-gosbyudzheta/

 

 

 

 

 

Переглядів: 553 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 02.05.2024, 00:06
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024