Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Листопад » 18 » У Києві відбулася Третя Партнерська зустріч національних товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця
14:40
У Києві відбулася Третя Партнерська зустріч національних товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця

 

ЗДОЛАТИ  ТРУДНОЩІ 

 

 

     

     Днями у Києві відбулася партнерська

     зустріч національних товариств

     Червоного Хреста і Червоного Півмісяця

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На Третій Партнерській зустрічі Товариства Червоного Хреста України (ТЧХУ) учасники обговорили гуманітарні виклики, з якими наразі стикається Україна, зокрема нагальні гуманітарні потреби вразливих громадян і тих, хто постраждав від збройного конфлікту на сході країни.

 

 

 

 

 

 

Головний акцент присутні зробили на гуманітарній ситуації в Донецькій і Луганській, а також у Харківській, Запорізькій, Дніпропетровській, Миколаївській, Херсонській та Одеській областях, адже саме там налічується найбільша кількість внутрішньо переміщених осіб.

 

 

 

 

 

 

Учасники зустрічі розглянули виклики, які постають перед ТЧХУ у наданні допомоги вразливим громадянам, і можливості якнайкраще забезпечити їхні найголовніші потреби – у продуктах харчування, теплому житлі й одязі, ліках, безпеці тощо.

 

 

 

 

 

 

Ще одним важливим питанням стало поліпшення координації компонентів Міжнародного Руху – національних товариств, Міжнародного Комітету Червоного Хреста і Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

 

 

 

 

 

 

У зустрічі взяли участь представники Товариства Червоного Хреста України, Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, Міжнародного Комітету Червоного Хреста, 12 партнерських національних товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, державних органів і неурядових організацій, посольств.

 

 

 

 

 

 

З часів початку збройного конфлікту на сході України, завдяки підтримці партнерських національних товариств, - Товариство Червоного Хреста України, - значно поліпшило і розширило спектр допомоги незахищеним верствам населення, зміцнило свою спроможність надавати допомогу.

 

 

 

 

 

 

Для ефективного виконання своєї гуманітарної місії Товариство наразі реалізує більше 20 спільних з партнерами проектів.

 

 

 

 

 

 

У них, зокрема, йдеться про видачу продуктових і фармацевтичних ваучерів, засобів гігієни, відбудову зруйнованого житла, психосоціальну підтримку, лікування та оздоровлення постраждалих від збройного конфлікту тощо.

 

 

 

 

 

 

Третя Партнерська зустріч пройшла у теплій і дружній атмосфері.

 

 

 

Фото – прес-служби ТЧХУ

За джерелом:

http://www.redcross.org.ua/modules/news/index.php?id=2256

 

 

 

 

Переглядів: 744 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 19.03.2024, 09:09
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 7
Гостей: 7
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024